Small Appliances

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

1000 products
50 pages

Items per page:

 
 

VR3550 Robotic vacuum cleaner visiOne 3D with mopping

Robotický vysavač s mopem visiOne 3D Concept VR3550 s trojrozměrným rozpoznáním předmětů vyniká perfektní orientací v prostoru, extra výkonem 8000 Pa, nízkou výškou 8,5 cm, tichým chodem a maximální samostatností. Ovládnete ho pomocí mobilní aplikace Concept Home (v češtině), nebo přes hlasového asistenta. Precizně a rychle zmapuje i velké prostory a je vhodný i pro vícepatrové domácnosti.

News

VR3520 Robotic vacuum cleaner with mop 3 in 1 REAL FORCE Laser Complete Clean Care UVC

Robotický vysavač UVC Concept VR3520 je chytře vymyšlený pro maximální komfort a pohodlí během úklidu. Je vybaven pokročilým způsobem mapování, který vaši domácnost naskenuje a rozdělí na jednotlivé místnosti. Dokáže vysávat, vytírat i sterilizovat. Díky funkci automatického vysypávání obstará až 2 měsíce běžného úklidu bez nutnosti vysypávání nečistot. Poradí si i s vícepatrovou domácností.

 

VR3550 Robotic vacuum cleaner visiOne 3D with mopping

Zánovní produkt je minimálně či jen krátkodobě používaný. Výrobek je v pořádku, může jevit známky použití. Na zboží se vztahuje plná záruka 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Robotický vysavač s mopem visiOne 3D Concept VR3550 s trojrozměrným rozpoznáním předmětů vyniká perfektní orientací v prostoru, extra výkonem 8000 Pa, nízkou výškou 8,5 cm, tichým chodem a maximální samostatností. Ovládnete ho pomocí mobilní aplikace Concept Home (v češtině), nebo přes hlasového asistenta. Precizně a rychle zmapuje i velké prostory a je vhodný i pro vícepatrové domácnosti.

Zánovní

VR3510 Robotic vacuum cleaner s mopem 2 in 1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care

Laserový robotický vysavač s mopem Concept VR3510 je vybaven funkcí automatického vysypávání zásobníku, mopováním, možností uložení až 5 map a příslušenstvím na 1 rok úklidu. Ovládat ho můžete pomocí aplikace nebo přes hlasového asistenta.

 

RM9000 Multifunctional kitchen machine INSPIRO

Multifunkční kuchyňský robot Concept RM9000 INSPIRO vás krok za krokem provede celým procesem vaření. Disponuje databází receptů, která se neustále aktualizuje, 8 automatickými programy s 15 funkcemi a dotykovým ovládáním v českém jazyce.

 

VR3120 Robotic vacuum cleaner s mopem 2 in 1 PERFECT CLEAN Laser

Robotický vysavač s mopem Laser 2 v 1 Concept VR3120 je vybaven vyspělou laserovou navigací LaserTec 2.0 pro přesné plánování úklidu a třemi hlavními kartáči pro úklid každého povrchu. Vyniká vysokou sací silou a extrémní výdrží, kdy na jedno nabití dokáže uklízet až 250 minut. Robot i aplikace jsou v češtině.

 

VR3400 Robotic vacuum cleaner with mop 2in1 REAL FORCE Laser 3D

Robotický vysavač s mopem 2v1 Laser 3D Concept VR3400 s trojrozměrným rozpoznáním předmětů vyniká perfektní orientací v prostoru, výkonem 4000 Pa a automatickou detekcí koberců. Ovládnete ho pomocí mobilní aplikace Concept Home (v češtině) nebo přes hlasového asistenta. Precizně zmapuje i velké prostory a je vhodný i pro vícepatrové domácnosti.

 

VR3520 Robotic vacuum cleaner with mop 3 in 1 REAL FORCE Laser Complete Clean Care UVC

Zánovní produkt je minimálně či jen krátkodobě používaný. Výrobek je v pořádku, může jevit známky použití. Na zboží se vztahuje plná záruka 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Robotický vysavač UVC Concept VR3520 je chytře vymyšlený pro maximální komfort a pohodlí během úklidu. Je vybaven pokročilým způsobem mapování, který vaši domácnost naskenuje a rozdělí na jednotlivé místnosti. Dokáže vysávat, vytírat i sterilizovat. Díky funkci automatického vysypávání obstará až 2 měsíce běžného úklidu bez nutnosti vysypávání nečistot. Poradí si i s vícepatrovou domácností.

Zánovní

RM7500 Kitchen planetary machine 1200W ELEMENT DIGI Black

Kuchyňský planetární robot Concept RM7500 ELEMENT DIGI s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

 

VR3125 Robotic vacuum cleaner s mopem 2 in 1 PERFECT CLEAN Laser

Robotický vysavač s mopem Laser 2v1 Concept VR3125 není úplná novinka, ale upgrade oblíbeného modelu VR3120. Hlavní změnou je, že robot je propojen s mobilní aplikací Concept Home, která nabízí více možností než původní aplikace Concept Robot. Změnu zaznamenal i prachový zásobník, který je rozšířen o přihrádku na aroma tabletu, a původní zásobník 2v1 nahradil nasazovací mopovací modul.

News

VR3350 Robotic vacuum cleaner with mop 2in1 PERFECT CLEAN Laser

Robotický vysavač s mopem 2v1 Concept VR3350 je chytře vymyšlený pro maximální komfort a pohodlí během úklidu. Je vybaven pokročilým způsobem mapování, který vaši domácnost naskenuje a rozdělí na jednotlivé místnosti. Dokáže vysávat i vytírat. S výškou pouhých 7,6 cm uklidí i pod nízkým nábytkem. Díky funkci automatického vysypávání obstará až 2 měsíce běžného úklidu bez nutnosti vysypávání nečistot. Poradí si i s vícepatrovou domácností.

 

CA3000 Air purifier Perfect Air Smart with humidifier

Čistička vzduchu se zvlhčovačem CA3000 z řady Perfect Air nabízí 7násobnou filtraci, díky které odstraní ze vzduchu až 99,9 % škodlivin, včetně bakterií a virů. Je vhodná do místnosti o velikosti až 60 m2.

 

RM7510 Kitchen planetary machine 1200W ELEMENT DIGI Taupe

Kuchyňský planetární robot Concept RM7510 ELEMENT DIGI s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

News

IL5020 IPL Epilator PERFECT SKIN PRO anti age

IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age se postará o odstranění chloupků a krásnou pleť. Disponuje životností až 1,5 milionů záblesků, možností použití bez kabelu a praktickým kufříkem na uskladnění. Je vybaven 6 nástavci a bezpečnostním senzorem na ochranu očí. Nabízí 5 úrovní intenzity a 2 provozní režimy.

 

VR3115 Robotic vacuum cleaner with mop 2 in 1 RoboCross Laser

Robotický vysavač s mopem Laser 2v1 Concept VR3115 není úplná novinka, ale upgrade oblíbeného modelu VR3110. Hlavní změnou je, že robot je propojen s mobilní aplikací Concept Home, která nabízí více možností než původní aplikace Concept Robot. Změnu zaznamenal i prachový zásobník, který je rozšířen o přihrádku na aroma tabletu.

News

RM9000 Multifunctional kitchen machine INSPIRO

Zánovní produkt je minimálně či jen krátkodobě používaný. Výrobek je v pořádku, může jevit známky použití. Na zboží se vztahuje plná záruka 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Multifunkční kuchyňský robot Concept RM9000 INSPIRO vás krok za krokem provede celým procesem vaření. Disponuje databází receptů, která se neustále aktualizuje, 8 automatickými programy s 15 funkcemi a dotykovým ovládáním v českém jazyce.

Zánovní

RM7000 Kitchen planetary machine 1200W ELEMENT

Kuchyňský planetární robot Concept RM7000 ELEMENT s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

 

SO4000 Foood dehydrator INFRA 500 W

Sušička ovoce INFRA Concept SO4000 nabízí 5 přednastavených programů a ruční program s možností nastavení teploty i času podle potřeby. Je vybavena 5 nerezovými platy, které se během provozu nahřívají a tím urychlují proces sušení.

 

VR3210 Robotic vacuum cleaner with mop 3 in 1 REAL FORCE Laser UVC Y-wash

Zánovní produkt je minimálně či jen krátkodobě používaný. Výrobek je v pořádku, může jevit známky použití. Na zboží se vztahuje plná záruka 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Robotický vysavač s mopem 3 v 1 Concept VR3210 je vybaven vyspělou laserovou navigací pro přesné plánování úklidu a UVC sterilizačním režimem. Vyniká vysokou sací silou, extrémní výdrží a nejefektivnějším způsobem vytírání Y-wash. Disponuje vysokokapacitní Li-Ion baterií s výdrží až 250 min. na jedno nabití.

Zánovní