VR3550 Robotic vacuum cleaner visiOne 3D with mopping

Robotický vysavač s mopem visiOne 3D Concept VR3550 s trojrozměrným rozpoznáním předmětů vyniká perfektní orientací v prostoru, extra výkonem 8000 Pa, nízkou výškou 8,5 cm, tichým chodem a maximální samostatností. Ovládnete ho pomocí mobilní aplikace Concept Home (v češtině), nebo přes hlasového asistenta. Precizně a rychle zmapuje i velké prostory a je vhodný i pro vícepatrové domácnosti.

Producer
Vacuum cleaners
Code: vr3550
Contact us
  Video

    Product details

    Robotický vysavač s mopem visiOne 3D Concept VR3550

    3D VisiOne Technology

    8K PowerBoost BLDC motor

    Ultra SLIM 8,5 cm


    Balík služeb ZDARMA

    Nákupem tohoto vysavače do 30.6.2024 získáváte možnost využít akce Garance 60 dní na vyzkoušení a 7 let záruka na BLDC motor. Nový vysavač si můžete otestovat v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Pokud s ním nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze. Pokud si vysavač ponecháte, získáte prodlouženou záruku na BLDC motor na 7 let.

    Chcete akce využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".

    Rozpozná bačkory, ponožky i hračky na podlaze

    Díky špičkové 3D technologii s trojrozměrným rozpoznáváním předmětů už nemusíte kontrolovat podlahy před samotným úklidem. Robot dokáže v reálném čase rozpoznat i drobné předměty, a tomu přizpůsobí trasu úklidu. Už se vám nestane, že se během úklidu zasekne díky zapomenuté ponožce, namotá vám záclonu nebo rozlije misku s vodou vašeho chlupatého mazlíčka. Rozpozná většinu věcí, které se mohou v běžné domácnosti na zemi nacházet - bačkory, ponožky, zvířecí misky, hračky, balíček kapesníčků, knížky, oblečení, deky nebo i záclony a závěsy, které se dotýkají země.

    V čem se liší robotický vysavač visiOne s 3D technologií od ostatních robotů s laserovou navigací?

    Robotický vysavač s mopem visiOne 3D Concept VR3550 se orientuje pomocí vyspělé Laser Inside Navigation Technology s trojrozměrným rozpoznáním předmětů Triple Laser Beam 3D Scan. V čem se tato technologie liší od standardní laserové navigace? Jednoznačně v detekci předmětů. Přesvědčit se můžete na videu níže.

    Chcete se dozvědět o 3D technologii více? Přečtěte si náš článek "3D VisiOne technologie a její výhody".

    Ultra SLIM s výškou pouhých 8,5 cm

    Další výhodou je umístění laserové hlavy. Oproti běžným laserovým modelům má robot VR3550 visiOne svou nejcitlivější část bezpečně umístěnou uvnitř těla, kde je chráněna před vnějšími nečistotami. Toto konstrukční řešení zároveň snižuje celkovou výšku robota. S profilem pouhých 8,5 cm patří tento model mezi nejnižší laserové robotické vysavače s 3D detekcí na trhu.

    Extra výkon 8000 Pa

    Robotický vysavač s BLDC motorem o příkonu 65 W visiOne 3D Concept VR3550 nabízí extra výkon 8K PowerBoost. Díky nadstandardní sací síle 8000 Pa dosahuje během úklidu mimořádného výkonu na všech podlahových krytinách včetně koberců.

    Chrání vaše soukromí

    S robotickým vysavačem visiOne 3D Concept VR3550 bude váš domov v naprostém bezpečí. Díky laserovým senzorům nemusíte mít strach ze ztráty soukromí nebo zneužití citlivých informací, které bývá spojené s robotickými vysavači s kamerovým systémem. Spojení kamery a internetového připojení může být zneužito třetími osobami, které pak mohou v reálném čase sledovat vše, co se u vás v domácnosti děje. Robot visiOne vaše soukromí ochrání.

    Nepotřebuje kameru, vidí stejně dobře

    Robotický vysavač visiOne 3D Concept VR3550 využívá vyspělou navigaci 3D VisiOne Technology, která v sobě kombinuje hlavní výhody laserové a kamerové technologie. Kameru nahrazují tři laserové senzory, které dosahují velice přesného zmapování veškerých prostor včetně trojrozměrného rozpoznání předmětů.

    Automatické navýšení sací síly na kobercích

    S nasazeným kartáčem na koberce se automaticky aktivuje chytrá funkce Carpet turbo. V okamžiku, kdy robot najede na koberce, zvýší sací sílu na maximum a tím zajistí účinnější úklid. Po návratu na tvrdé podlahy se funkce Carpet turbo deaktivuje a robot se vrátí k původnímu výkonu. Pokud v domácnosti koberce nemáte, doporučujeme používat kartáč s měkkým povrchem, který je určený pro šetrný úklid tvrdých podlah.

    Samostatný úklid na několik měsíců

    Stanice Self Clean base pomáhá robotickému vysavači visiOne 3D VR3550 k naprosté samostatnosti. Po dokončení úklidu robot automaticky vysype prachový zásobník do sáčku, který je umístěný uvnitř stanice. Tento sáček dokáže pojmout až 2,5 l nečistot, takže vám vydrží až na dva měsíce běžného úklidu (v závislosti na četnosti uklízení a míry znečištění). Nemusíte se o nic starat. Robot se vyprázdní i s nasazeným mopovacím nástavcem. V okamžiku, kdy je sáček naplněný, rozsvítí se kontrolka na stanici, která vás upozorní na nutnost výměny.

    Rozpozná místnosti a uklidí přesně podle plánu

    S funkcí RoomPlan 3.0 dokáže robotický vysavač visiOne 3D rozpoznat jednotlivé místnosti, čímž vám ušetří plno času i práce s úpravou mapy. Na vás je si jednotlivé místnosti pouze pojmenovat, abyste se v mapě lépe orientovali. Usnadní vám to následné plánování úklidu, který si můžete nastavit pro každou místnost zvlášť. Současně můžete vyznačit zakázané zóny nebo virtuální zdi, kam robot nesmí. O víc se starat nemusíte, robot se v nastavený čas spustí a uklidí přesně podle plánu.

    Rychlé mapování i vícepatrových domácností

    Během skenování vysílá robot laserový paprsek, který snímá odražené signály k vytvoření mapy a rozeznání překážek. Díky dosahu paprsku až 12 m naskenuje na jeden záběr i velké prostory, čímž urychlí proces tvorby mapy celé vaší domácnosti. Systém MultiMap dokáže uložit půdorysy až 5 pater.

    Automatické pokračování v úklidu

    Robotický vysavač visiOne 3D si najde své místo jak v menších bytech, tak i v prostorných domech. Nezalekne se velikosti žádné plochy a naplánovaný úklid pokaždé dokončí. V případě slabé baterie automaticky vyhledá stanici, kde se dobije, a poté pokračuje v úklidu tam, kde přestal.

    Nejefektivnější způsob vytírání Y-wash

    Robotický vysavač visiOne 3D Concept VR3550 dokáže vysávat a vytírat najednou. Stačí nasadit zásobník na vodu s objemem 350 ml a robot se rázem postará o suchý i mokrý úklid. Elektronicky řízené dávkování vody společně s inovovaným způsobem vytírání Y-wash dokáží odstranit i zaschlé nečistoty. Robot se pohybuje v "Y" trajektorii, během které každý kousek podlahy projede opakovaně a díky tomu dosahuje účinnějšího úklidu.

    Ovládání hlasem

    Robotický vysavač visiOne 3D Concept VR3550 podporuje ovládání prostřednictvím hlasového asistenta Amazon Alexa nebo Google Home. Můžete ho tedy zapojit do své chytré domácnosti a ovládat hlasovými povely.

    Ovládání přes mobilní aplikaci Concept Home

    Přes mobilní aplikaci Concept Home si můžete naplánovat, kdy a kde bude robotický vysavač uklízet. Ve stanovený čas robot začne uklízet přesně podle nastaveného plánu a bez další vaší asistence. Robota můžete poslat na úklid kdykoliv a odkudkoliv a přes mobilní aplikaci v reálném čase sledovat jeho trasu. Aplikace Concept Home je v češtině a zdarma dostupná jak pro iPhone, tak i pro Android. Stahujte zde: App Store, Google Play.


    Pokud se vám v aplikaci objeví problém s odpojováním mapy nebo offline chybové hlášení, můžete je opravit podle "následujícího návodu". Na nápravě této chyby v aplikaci v současné době pracujeme. Děkujeme za pochopení.

    Tak tichý

    Plně automatický a zároveň velice tichý. Robotický vysavač VR3550 disponuje velmi tichým chodem pouhých 65 dB, takže během úklidu nenarušuje běžný chod domácnosti.

    180 minut úklidu

    Vysokokapacitní Li-Ion baterie 5200 mAh poskytuje dostatek energie na jakýkoliv úklid. Na jedno nabití vydrží uklízet až 180 minut.

    Robot, který mluví česky

    S robotem visiOne 3D VR3550 si budete rozumět. Dovede mluvit 5 jazyky vč. češtiny, takže všechny informace od něj dostanete v rodném jazyce.

    Vhodný i pro alergiky

    Třístupňová filtrace s HEPA filtrem 13 zachytí až 99,9 % částic, vč. prachu, bakterií, virů, roztočů a alergenů. Filtr je omyvatelný, takže lze používat opakovaně.

    SMART specialista na robotické vysavače

    Koupili jste si nový robotický vysavač a nevíte si rady s jeho obsluhou? Nebo už robota vlastníte a potřebujete jen s něčím poradit? Obraťte se na našeho SMART specialistu smart@my-concept.cz, který vám rád poradí s jakýmkoliv dotazem ohledně robotických vysavačů Concept.


    Technické parametry:

    • Laser Inside Navigation Technology
    • Triple Laser Beam 3D Scan
    • Dosah laserového paprsku: 12 m
    • 2 v 1: VYSÁVÁ a VYTÍRÁ
    • Prachová základna Self Clean Base s automatickým vysypáním
    • BLDC motor
    • Ultra SLIM: 8,5 cm
    • TOF senzor
    • Sací síla až 8000 Pa
    • Li-Ion baterie 5200 mAh - 180 minut vysávání
    • CARPET turbo
    • Aplikace Concept Home v ČEŠTINĚ
    • Jazykové rozhraní: CZ, SK, EN, DE, HU, PL
    • Internetové připojení: WiFi, datové připojení
    • Kompatibilita: iOS 9.0 nebo novější
    • Verze firmwaru: 1.1.11
    • ROBOT MLUVÍ ČESKY (+ SK, EN, PL, HU)
    • Ovládání přes domácího asistenta Amazon Alexa/Google Home
    • ROOMPLAN 3.0 - automatické rozdělení místností
    • Úklid vícepatrových domácností
    • Automatické pokračování v úklidu
    • VYTÍRÁNÍ - elektronicky řízené
    • Y-wash - nejefektivnější způsob vytírání
    • Třístupňová filtrace s HEPA filtrem 13
    • Plánování úklidu
    • Tichý provoz: 65 dB
    • Doba nabíjení: 4-5 hodin
    • Kapacita zásobníku na vodu: 350 ml
    • Kapacita zásobníku na prach: 450 ml

    Příslušenství:

    • 1x kartáč na koberce
    • 1x kartáč na tvrdé podlahy
    • 2x boční kartáček
    • Mopovací nástavec
    • 2x mopovací textilie
    • 4x prachový sáček 2,5 l
    • 2x HEPA filtr 13
    • 2x pěnový filtr
    • 1x čisticí kartáček

    Product manager:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    Antibakteriální (UV Lampa) NE
    Automatická detekce koberce ANO
    Automatické dobíjení ANO
    Automatické vysypání ANO
    Barva černá
    Boční kartáček 2
    Čisticí kartáček 1
    Dálkové ovládání NE
    Doba nabíjení (h) 4-5
    Doba provozu (min) 180
    HEPA filtr 2
    Hlučnost (dB) 60-70
    Hmotnost (kg) 3,1
    Kartáč na koberce 1
    Kartáč na tvrdé podlahy Ano
    Kartáč na zvířecí chlupy NE
    Mobilní aplikace ANO
    Mopovací textilie 2
    Na koberce ANO
    Na zvířecí chlupy ANO
    Nabíjecí stanice 1
    Navigace Laserová
    Objem nádoby na prach (ml) 450
    Objem nádoby na vodu (ml) 350
    Pěnový filtr 2
    Plánování úklidu YES
    Pokračování v úklidu ANO
    Pro alergiky ANO
    Průměr (cm) 35
    Překonání překážky do výšky (cm) 1,8
    S mopem ANO
    Sací síla (Pa) 8000
    Sáček na nečistoty 4
    Senzory proti pádu a nárazu YES
    Typ baterie Li-Ion 14,4 V 5200 mAh
    Typ filtrů/počet stupňů filtrace HEPA13/3
    Typ motoru BLDC
    Výška (cm) 8,5
    Wi-Fi frekvence (GHz) 2,4

    Video