Electric Scooters

Next subcategories Electric Scooters

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

5 products
1 page

Items per page:

 
 

SC7000 Electric scooter Crossader 7.0

Elektrická koloběžka Concept SC7000 Crossader 7.0 s dojezdem 70 km je vhodná do města i do terénu. Disponuje velkými koly, bytelnou konstrukcí, vyjímatelnou baterií, tempomatem a systémem rekuperace. Rychle a snadno ji složíte např. do auta. Můžete ji propojit s mobilní aplikací Concept Home a pomocí chytrého telefonu sledovat historii jízd, stav baterie nebo ji uzamknout.

News

SC4500 Electric scooter Crossader 4.5

Elektrická koloběžka Concept SC4500 Crossader 4.5 s dojezdem 45 km je vhodná do města i do terénu. Disponuje velkými koly, bytelnou konstrukcí, vyjímatelnou baterií, tempomatem a systémem rekuperace. Rychle a snadno ji složíte např. do auta. Můžete ji propojit s mobilní aplikací Concept Home a pomocí chytrého telefonu sledovat historii jízd, stav baterie nebo ji uzamknout.

News

SC4000 Electric scooter Crossader 4.0

Elektrická koloběžka Concept SC4000 Crossader s dojezdem 40 km je vhodná do města i do terénu. Disponuje velkými koly, bytelnou konstrukcí, vyjímatelnou baterií, tempomatem a systémem rekuperace. Rychle a snadno ji složíte do auta nebo veřejné dopravy.

 

SC4010 Electric scooter Crossader 4.0

Elektrická koloběžka Concept SC4010 Crossader s dojezdem 40 km je vhodná do města i do terénu. Disponuje velkými koly, bytelnou konstrukcí, vyjímatelnou baterií, tempomatem a systémem rekuperace. Rychle a snadno ji složíte do auta nebo veřejné dopravy. Můžete ji propojit s mobilní aplikací Concept Home a sledovat historii vašich jízd, spotřebu baterie nebo ji uzamknout a zabránit jejímu odcizení.

News

SC2500 Electric scooter Crossader 2.5

Elektrická koloběžka Concept SC2500 Crossader s dojezdem 25 km je vhodná do města i do terénu. Disponuje velkými koly, bytelnou konstrukcí, vyjímatelnou baterií, tempomatem a systémem rekuperace. Rychle a snadno ji složíte do auta nebo veřejné dopravy.