Health and Beauty

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

79 products
4 pages

Items per page:

 
 

IL5020 IPL Epilator PERFECT SKIN PRO anti age

IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age se postará o odstranění chloupků a krásnou pleť. Disponuje životností až 1,5 milionů záblesků, možností použití bez kabelu a praktickým kufříkem na uskladnění. Je vybaven 6 nástavci a bezpečnostním senzorem na ochranu očí. Nabízí 5 úrovní intenzity a 2 provozní režimy.

 

IL5000 IPL Epilator PERFECT SKIN PRO

IPL epilátor Concept IL5000 Perfect Skin Pro se postará o vaši hladkou pokožku. Je vybaven UV dezinfekční základnou, 2 magnetickými nástavci na obličej a bikiny a bezpečnostním senzorem na ochranu očí. Dosahuje životnosti 500 000 impulzů a nabízí 5 úrovní intenzity, 2 režimy a možnost bezkabelového použití.

 

IL3020 IPL Epilator PERFECT SKIN

IPL epilátor Concept IL3020 Perfect Skin <iframe width="100%" height="500" src="https://www.youtube.com/embed/Yc7CO5SlyjI" ti

 

KD4010 Baby Monitor with LED Light KIDO

Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO zajistí nepřetržitý dohled nad vaším miminkem. Nabízí neomezený dosah, možnost obousměrné komunikace, funkci nočního vidění a další užitečné funkce, vč. uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek a uklidňujícího nočního světla. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

News

IL3000 IPL Epilator PERFECT SKIN

IPL epilátor Concept IL3000 Perfect Skin se postará o vaši hladkou pokožku. Je vybaven bezpečnostním senzorem na ochranu očí a nabízí 5 úrovní intenzity, 2 režimy a životnost 300 000 impulzů.

 

OM4000 Electric Breast Pump KIDO set

Odsávačka mléka elektrická Concept OM4000 KIDO se přizpůsobí každé ženě. Je vybavena prsním nástavcem s měkkou a přizpůsobivou vložkou, 9 režimy a dvoufázovým systémem odsávání, který napodobuje přirozený sací reflex miminka. Velice praktický je také nástavec na nosní odsávání, vestavné LED osvětlení a cestovní pouzdro na uskladnění přístroje včetně veškerého příslušenstsví.

News

VV6030 Hair Dryer ELITE Ionic Infrared Boost

Fén na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VV6030 Elite disponuje infračerveným světlem a ionizátorem, takže je šetrný k vlasům a vhodný pro každodenní používání. Je vybaven výkonným BLDC motorem, nadstandardní délkou kabelu a 5 vyměnitelnými nástavci.

 

PO2060 Ultrasonic skin scrubber PERFECT SKIN

Kosmetická ultrazvuková špachtle Concept PO2060 nabízí voděodolné zpracování a 3 režimy ošetření - zpevnění pleti, hydrataci a hloubkové čištění díky vysokofrekvenčním vibracím 42 kHz. Je vybavena chytrým časovačem, Li-Ion baterií a praktickým sáčkem na uskladnění.

 

ZK4030 Dental care center PERFECT SMILE

Dentální centrum Concept ZK4030 zajistí komplexní péči o zuby a dásně. Díky kombinaci sonického zubního kartáčku a přístroje pro čištění mezizubních prostor budete mít vše, co ke své každodenní ústní hygieně potřebujete.

 

KD4000 Baby Monitor with LED Light KIDO

Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4000 KIDO zajistí nepřetržitý dohled nad vaším miminkem. Nabízí neomezený dosah, možnost obousměrné komunikace, funkci nočního vidění a další užitečné funkce, vč. uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek a uklidňujícího nočního světla. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

News

VH6040 Hot Air Brush ELITE Ionic Infrared Boost

Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VH6040 Elite disponuje infračervenou a iontovou technologií, které přinášejí vysoce šetrnou péči o vlasy. Je vybaven 3 režimy, které zastanou práci běžného fénu, kulmofénu i žehličky na vlasy. Velkou předností je, že ho můžete používat na suché i mokré vlasy.

 

ZK5000 Smart sonic toothbrush with USB charging travel case PERFECT SMILE, white

Sonický zubní kartáček Concept ZK5000 dosahuje 40 000 kmitů/min. a je vybaven chytrým cestovním pouzdrem s nabíjením. Na jedno nabití vydrží až 1 měsíc běžného používání. Nabízí 5 režimů, 2 vyměnitelné hlavice a možnost propojení s mobilní aplikací.

 

ZK5001 Smart sonic toothbrush with USB charging travel case PERFECT SMILE, black

Sonický zubní kartáček Concept ZK5001 dosahuje 40 000 kmitů/min. a je vybaven chytrým cestovním pouzdrem s nabíjením. Na jedno nabití vydrží až 1 měsíc běžného používání. Nabízí 5 režimů, 2 vyměnitelné hlavice a možnost propojení s mobilní aplikací.

 

DV7420 Heated Blanket 180x130 cm HYGGE

Vyhřívaná deka Concept DV7420 HYGGE se rychle a rovnoměrně zahřívá a uleví od bolesti svalů a kloubů. Nabízí 9 stupňů teploty, ochranu proti přehřátí a funkci automatického vypnutí. Díky odnímatelnému ovladači lze prát v pračce.

Sale

VD4000 Digital Baby Scale with app KIDO

Kojenecká váha s aplikací Concept VD4000 KIDO nabízí velmi přesné vážení, nosnost 20 kg a možnost propojení s mobilní aplikací, ve které můžete sledovat vývoj vašeho dítěte. Je vybavená funkcemi Tare pro odečet věcí vážených s miminkem a Hold, se kterou zvážíte i neklidné dítě.

News

DV7410 Heated Blanket XL 180x130 cm

Vyhřívaná deka Concept DV7410 se rychle a rovnoměrně zahřívá a uleví od bolesti svalů a kloubů. Nabízí 3 stupně teploty, ochranu proti přehřátí a funkci automatického vypnutí. Díky odnímatelnému ovladači lze prát v pračce.

Sale

ZK4040 Sonic tooth brush with UV sterilizer PERFECT SMILE

Sonický zubní kartáček s UV sterilizátorem Concept ZK4040 s rychlostí 38 000 kmitů/min. perfektně odstraní zubní plak a zároveň šetrně ošetří dásně. Je vybaven 10 režimy čištění, inteligentním časovačem a UV sterilizárorem.

Sale

PO2020 Hot&Cool face care device PERFECT SKIN

Užijte si relaxační kosmetickou terapii s přístrojem Hot&Cool Concept PO2020. Díky střídání chladu a tepla uvolňuje a uklidňuje pokožku a pomáhá ke vstřebávání kosmetických přípravků. Je vybaven kvalitní Li-Ion baterií a funkcí automatického vypnutí.

 

VO4010 Body Composition Smart Scale, white

Osobní diagnostická váha Concept VO4010 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

 

VO4011 Body Composition Smart Scale, black

Osobní diagnostická váha Concept VO4011 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.