Freestanding Appliances

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

72 products
4 pages

Items per page:

 
 

LA7991bc American fridge with winerack BLACK

Třídveřová americká lednice s vinotékou Concept LA7991bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a vinotéky. Disponuje vnitřním objemem 548 l, inventorovým kompresorem a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu, vč. beznámrazového systému Total No Frost a funkce Metal cooling.

 

E

LA6983bc American fridge BLACK

Americká lednice typu French door LA6983bc vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

 

E

LA6983ss American fridge SINFONIA

Americká lednice typu French door LA6983ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

 

E

LA7691bc American fridge with ice maker BLACK

Americká lednice Concept LA7691bc disponuje objemem 556 l. Je vybavena automatickým výrobníkem ledu a moderními funkcemi pro komfortní obsluhu vč. beznámrazového systému Total No Frost a technologie Metal cooling.

 

E

LA6683ds American fridge with water dispenser TITANIA

Americká lednice typu French door Concept LA6683ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

 

E

LA7791bc American fridge BLACK

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

 

F

LA7791ss American fridge SINFONIA

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791ss z designové linie Sinfonia je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

 

F

LA8383bc American fridge BLACK

Americká lednice Concept LA8383bc v designu černého skla nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Black.

 

E

LA8383ds American fridge TITANIA

Americká lednice Concept LA8383ds v tmavě nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Titania.

 

E

LA8383ss American fridge SINFONIA

Americká lednice Concept LA8383ss v nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Sinfonia.

 

E

LA7383bcN American fridge BLACK

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšední design jsou hlavní přednosti Side by Side lednice Concept LA7383bcN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

 

E

LKR7460ber Retro fridge R

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460ber nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

 

E

LKR7460bel Retro fridge L

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bel nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

 

E

LKR7460bcr Retro fridge R

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bcr nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

 

E

LKR7460bcl Retro fridge L

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bcl nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

 

E

LA7691ds American fridge with ice maker TITANIA

Zboží má kosmetické vady jako jsou škrábance, rýhy a drobné promáčkliny, které nemají vliv na funkci. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Zboží je 100% v pořádku a nepoužívané. Platí zákonná záruka 2 roky. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Americká lednice Concept LA7691ds disponuje objemem 556 l. Je vybavena automatickým výrobníkem ledu a moderními funkcemi pro komfortní obsluhu vč. beznámrazového systému Total No Frost a technologie Metal cooling.

Damaged

E

LA7383dsN American fridge TITANIA

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšedni design jsou hlavní předností Side by Side lednice LA7383dsN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

 

E

LK6660ss Refrigerator with freezer SINFONIA

Kombinovaná lednice Concept LK6660ss z řady Sinfonia nabízí celkový objem 378 l. Je vybavena moderními technologiemi vč. Total No Frost, metal cooling a alarmem nedovřených dveří.

 

E

LK6460bc Refrigerator with freezer BLACK

Lednice Concept LK6460bc nabízí celkový objem 338 l, beznámrazový systém Total No Frost, zadní stěnu metal cooling, fresh zónu, funkci dovolená a super chlazení/mrazení, alarm nedovřených dveří a přehledný dotykový displej.

 

E

LKR7460bcr Retro fridge R

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bcr nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

Damaged package

E