Sale

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

9 products
1 page

Items per page:

 
 

LA7691ds American fridge with ice maker TITANIA

Zboží má kosmetické vady jako jsou škrábance, rýhy a drobné promáčkliny, které nemají vliv na funkci. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Zboží je 100% v pořádku a nepoužívané. Platí zákonná záruka 2 roky. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Americká lednice Concept LA7691ds disponuje objemem 556 l. Je vybavena automatickým výrobníkem ledu a moderními funkcemi pro komfortní obsluhu vč. beznámrazového systému Total No Frost a technologie Metal cooling.

Damaged

E

LKR7460bcl Retro fridge L

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bcl nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

Damaged package

E

LK6560wh Refrigerator with freezer

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Lednice s mrazákem Concept LK6560wh z designové linie WHITE nabízí ideální rozměry "Kitchen in". Disponuje beznámrazovým režimem Total No Frost, invertorovým kompresorem, funkcemi Smart ECO, Super chlazení, Super mrazení, Dovolená, alarmem nedovřených dveří, vnitřním LED osvětlením a přehledným dotykovým displejem.

Damaged package

C

SVE6550wh Electric cooker 50 cm

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Sporák se sklokeramickou deskou Concept SVE6550wh je vybaven elektrickou troubou o objemu 65 l. Nabízí 11 funkcí pečení, bohaté příslušenství včetně teleskopických výsuvů a úsporný provoz - energetická třída A.

Damaged package

A

LTR4355bcr Retro fridge

Zboží má kosmetické vady jako jsou škrábance, rýhy a drobné promáčkliny, které nemají vliv na funkci. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Zboží je 100% v pořádku a nepoužívané. Platí zákonná záruka 2 roky. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Retro lednice s mrazákem Concept LTR4355bcr s objemem 118 l je ideální volbou do menších kuchyní. Disponuje mrazákem s kapacitou 12 l, úsporným LED osvětlením a velmi tichým provozem.

Damaged

F

LR2047wh Minibar

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Volně stojící minibar v retro stylu Concept LR2047wh je prostorově úsporná mini lednice, která nabízí objem 47 l a nízkoteplotní zónu pro rychlé zchlazení nápojů.

Damaged package

F

LR2047wh Minibar

Zboží má viditelné známky poškození, může být použité, jemně znečištěné a může mít větší výrobní vady, které nemají vliv na funkci spotřebiče. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Platí záruka 1 rok. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Volně stojící minibar v retro stylu Concept LR2047wh je prostorově úsporná mini lednice, která nabízí objem 47 l a nízkoteplotní zónu pro rychlé zchlazení nápojů.

Damaged

F

LR2047bc Minibar

Zboží má viditelné známky poškození, může být použité, jemně znečištěné a může mít větší výrobní vady, které nemají vliv na funkci spotřebiče. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Platí záruka 1 rok. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Volně stojící minibar v retro stylu Concept LR2047bc je prostorově úsporná mini lednice, která nabízí objem 47 l a nízkoteplotní zónu pro rychlé zchlazení nápojů.

Damaged

F

MT2020wh Free-standing microwave oven 20 l

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Volně stojící mikrovlnná trouba MT2020wh v bílém designu disponuje výkonem 700 W, objemem 20 l a funkcemi ohřevu, vaření a rozmrazování.

Damaged package