Cleansing Brushes

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

6 products
1 page

Items per page:

 
 

SK9000 Sonic face cleanser, green

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9000 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

Sale

SK9001 Sonic face cleanser, burgundy

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9001 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

Sale

SK9010 Thermal sonic facial brush SONIVIBE, green

Sonický čisticí kartáček na obličej s vyhříváním Sonivibe Concept SK9010 nabízí hloubkové čištění a termální masáž. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

Sale

SK9011 Thermal sonic facial brush SONIVIBE, pink

Sonický čisticí kartáček na obličej s vyhříváním Sonivibe Concept SK9011 nabízí hloubkové čištění a termální masáž. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

Sale

SK9003 Sonic face cleanser, magenta haze

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9003 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

Sale

SK9005 Sonic face cleanser, caviar

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9005 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

Sale