Perfect Health

Next subcategories Perfect Health

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

13 products
1 page

Items per page:

 
 

KD4010 Baby Monitor with LED Light KIDO

Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO zajistí nepřetržitý dohled nad vaším miminkem. Nabízí neomezený dosah, možnost obousměrné komunikace, funkci nočního vidění a další užitečné funkce, vč. uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek a uklidňujícího nočního světla. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

News

OM4000 Electric Breast Pump KIDO set

Odsávačka mléka elektrická Concept OM4000 KIDO se přizpůsobí každé ženě. Je vybavena prsním nástavcem s měkkou a přizpůsobivou vložkou, 9 režimy a dvoufázovým systémem odsávání, který napodobuje přirozený sací reflex miminka. Velice praktický je také nástavec na nosní odsávání, vestavné LED osvětlení a cestovní pouzdro na uskladnění přístroje včetně veškerého příslušenstsví.

News

KD4000 Baby Monitor with LED Light KIDO

Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4000 KIDO zajistí nepřetržitý dohled nad vaším miminkem. Nabízí neomezený dosah, možnost obousměrné komunikace, funkci nočního vidění a další užitečné funkce, vč. uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek a uklidňujícího nočního světla. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

News

VD4000 Digital Baby Scale with app KIDO

Kojenecká váha s aplikací Concept VD4000 KIDO nabízí velmi přesné vážení, nosnost 20 kg a možnost propojení s mobilní aplikací, ve které můžete sledovat vývoj vašeho dítěte. Je vybavená funkcemi Tare pro odečet věcí vážených s miminkem a Hold, se kterou zvážíte i neklidné dítě.

News

OL4010 Bottle Warmer 3in1 double KIDO

Ohřívačka lahví 3v1 double Concept OL4010 KIDO dokáže ohřívat, rozmrazovat i sterilizovat. Pojme většinu běžných kojeneckých lahviček i skleniček s dětskou výživou a můžete v ní ohřívat hned dvě lahve najednou. Je vybavena přehledným digitálním displejem, možností regulace teploty a funkcí udržování teploty.

News

VO4010 Body Composition Smart Scale, white

Osobní diagnostická váha Concept VO4010 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

 

VO4011 Body Composition Smart Scale, black

Osobní diagnostická váha Concept VO4011 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

 

OL4000 Bottle Warmer 3in1 single KIDO

Ohřívačka lahví 3v1 single Concept OL4000 KIDO dokáže ohřívat, rozmrazovat i sterilizovat. Je vybavena nádobou s víčkem o objemu 180 ml. Pojme i většinu běžných kojeneckých lahviček. Nabízí 3 stupně ohřevu a funkci udržování teploty.

News

VO4000 Body Composition Smart Scale, white

Osobní diagnostická váha Concept VO4000 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

 

VO4001 Body Composition Smart Scale, black

Osobní diagnostická váha Concept VO4001 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

 

VO3000 Body Composition Scale 180 kg PERFECT HEALTH, bamboo

Osobní diagnostická váha Concept BAMBOO VO3000 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg, paměť pro 10 uživatelů a dokáže změřit 7 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance.

Sale

VO2000 Electronic Body Scale 180 kg PERFECT HEALTH, monstera

Osobní váha digitální MONSTERA Concept VO2000 Perfect Health v moderním designu nabízí nosnost 180 kg, přehledný LCD displej a intuitivní ovládání.

Sale

ZM4000 Milk Containers with Adapter KIDO, set 7 pcs

Set zásobníků na uskladnění mateřského mléka Concept ZM4000 slouží pro hygienické uskladnění nejen mléka, ale i příkrmů. Obsahuje 7 zásobníků s víčkem a 1 nástavec na krmení/odsávání, který je plně kompatibilní s odsávačkou Concept OM4000.

News