Electric Grills

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

5 products
1 page

Items per page:

 
 

GE3550 Electrical contact grill with thermometer probe and waffle plates

Kontaktní gril s teplotní sondou Concept GE3550 disponuje nepřilnavými deskami, které umožňují grilování bez oleje a snadno se čistí. Je vybaven chytrými funkcemi Split zone, Gril assistant, plotnami na vafle, digitálním ovládáním a 11 automatickými programy vč. manuálního režimu DIY.

News

GE3500 Electrical contact grill with thermometer probe

Kontaktní gril s teplotní sondou Concept GE3500 disponuje nepřilnavými deskami, které umožňují grilování bez oleje a snadno se čistí. Je vybaven chytrými funkcemi Split zone, Gril assistant a 11 automatickými programy vč. manuálního režimu DIY.

 

GE2030 Electrical contact grill SMART

Elektrický kontaktní gril SMART Concept GE2030 disponuje nepřilnavými deskami, které umožňují grilování bez oleje a snadno se čistí. Je vybaven 8 automatickými programy a možností volby stupně propečení masa.

 

GE2010 Electric contact panini gril 3 in 1

Kontaktní panini gril 3 v 1 Concept GE2010 je všestranný pomocník, který vám ulehčí práci v kuchyni. Díky vyměnitelným deskám a možnosti plného otevření ho můžete využít jako BBQ gril, kontaktní gril nebo vaflovač.

 

GE2005 Electric contact gril

Kontaktní panini gril Concept GE2005 s příkonem 1500 W je všestranný pomocník, který vám ulehčí práci v kuchyni. Nabízí možnost BBQ grilování na rozevřených deskách a je vybaven regulátorem teploty.