Robotic Vacuum Cleaners

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

4 products
1 page

Items per page:

 
 

VR3110 Robotic vacuum cleaner with mop 2 in 1 RoboCross Laser

Robotický vysavač s mopem Laser 2 v 1 Concept VR3110 je vybaven vyspělou laserovou navigací LaserTec 2.0 pro přesné plánování úklidu. Vyniká vysokou sací silou a na jedno nabití dokáže uklízet až 180 minut. Robot i mobilní aplikace jsou v češtině.

 

VR3115 Robotic vacuum cleaner with mop 2 in 1 RoboCross Laser

Robotický vysavač s mopem Laser 2v1 Concept VR3115 není úplná novinka, ale upgrade oblíbeného modelu VR3110. Hlavní změnou je, že robot je propojen s mobilní aplikací Concept Home, která nabízí více možností než původní aplikace Concept Robot. Změnu zaznamenal i prachový zásobník, který je rozšířen o přihrádku na aroma tabletu.

News

VR2110 Robotic vacuum cleaner with mop 2 in 1 RoboCross Gyro

Robotický vysavač s mopem Gyro 2 v 1 Concept VR2110 si poradí se suchým i mokrým úklidem. Na jedno nabití vydrží až 180 min. S výškou pouhých 8 cm uklidí i pod nízkým nábytkem. Ovládat ho můžete pomocí aplikace, která je v češtině, přes hlasového asistenta nebo dálkovým ovladačem. Je vybaven 3 hlavními kartáči a magnetickým páskem, který slouží jako virtuální zeď.

 

VR2100 Robotic vacuum cleaner with mop 2 in 1 RoboCross Gyro Soft

Robotický vysavač s mopem Gyro 2 v 1 Concept VR2100 si poradí se suchým i mokrým úklidem. Na jedno nabití vydrží až 150 min. S výškou pouhých 8 cm uklidí bez problémů i pod nízkým nábytkem. Ovládat ho můžete pomocí aplikace, která je v češtině, přes hlasového asistenta nebo dálkovým ovladačem. Je vybaven magnetickým páskem, který slouží jako virtuální zeď.