Perfect Skin

Next subcategories Perfect Skin

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

10 products
1 page

Items per page:

 
 

IL5020 IPL Epilator PERFECT SKIN PRO anti age

IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age se postará o odstranění chloupků a krásnou pleť. Disponuje životností až 1,5 milionů záblesků, možností použití bez kabelu a praktickým kufříkem na uskladnění. Je vybaven 6 nástavci a bezpečnostním senzorem na ochranu očí. Nabízí 5 úrovní intenzity a 2 provozní režimy.

 

IL5000 IPL Epilator PERFECT SKIN PRO

IPL epilátor Concept IL5000 Perfect Skin Pro se postará o vaši hladkou pokožku. Je vybaven UV dezinfekční základnou, 2 magnetickými nástavci na obličej a bikiny a bezpečnostním senzorem na ochranu očí. Dosahuje životnosti 500 000 impulzů a nabízí 5 úrovní intenzity, 2 režimy a možnost bezkabelového použití.

 

IL3020 IPL Epilator PERFECT SKIN

IPL epilátor Concept IL3020 Perfect Skin <iframe width="100%" height="500" src="https://www.youtube.com/embed/Yc7CO5SlyjI" ti

 

IL3000 IPL Epilator PERFECT SKIN

IPL epilátor Concept IL3000 Perfect Skin se postará o vaši hladkou pokožku. Je vybaven bezpečnostním senzorem na ochranu očí a nabízí 5 úrovní intenzity, 2 režimy a životnost 300 000 impulzů.

 

PO2060 Ultrasonic skin scrubber PERFECT SKIN

Kosmetická ultrazvuková špachtle Concept PO2060 nabízí voděodolné zpracování a 3 režimy ošetření - zpevnění pleti, hydrataci a hloubkové čištění díky vysokofrekvenčním vibracím 42 kHz. Je vybavena chytrým časovačem, Li-Ion baterií a praktickým sáčkem na uskladnění.

 

PO2020 Hot&Cool face care device PERFECT SKIN

Užijte si relaxační kosmetickou terapii s přístrojem Hot&Cool Concept PO2020. Díky střídání chladu a tepla uvolňuje a uklidňuje pokožku a pomáhá ke vstřebávání kosmetických přípravků. Je vybaven kvalitní Li-Ion baterií a funkcí automatického vypnutí.

 

PO2030 Ultrasonic skin scrubber PERFECT SKIN

Kosmetická ultrazvuková špachtle Concept PO2030 efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Nabízí 2 režimy: čištění a zapracování pleťových přípravků. Disponuje kvalitní Li-Ion baterií s USB nabíjením.

 

PO2000 Sonic facial cleansing brush PERFECT SKIN

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept PO2000 vám pomůže s hloubkovým čištěním pleti. Nabízí voděodolné zpracování, kvalitní Li-Ion baterii s indukčním nabíjením přes USB kabel a chytrý časovač.

 

PO2010 Vacuum pore cleanser PERFECT SKIN

Vakuový čistič pleti Concept PO2010 šetrně vyčistí póry, černé tečky a další nečistoty. Nabízí 3 vyměnitelné nástavce, voděodolné zpracování a kvalitní Li-Ion baterii s indukčním nabíjením přes USB kabel.

 

PO2031 Ultrasonic skin scrubber PERFECT SKIN

Kosmetická ultrazvuková špachtle Concept PO2031 efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Nabízí 2 režimy: čištění a zapracování pleťových přípravků. Disponuje kvalitní Li-Ion baterií s USB nabíjením.