Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

OV2016 Air dehumidifier UV Perfect Air Smart

OV2016

Sale

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2016 zkondenzuje až 16 l vody za den a je vhodný do prostor o velikosti až 100 m2. Je vybaven trojnásobným filtračním systémem, takže slouží také jako čistička vzduchu. Ovládat ho můžete pomocí mobilní aplikace.

Producer
Air Treatment
Code: ov2016
Contact us
 

    Product details

    Odvlhčovač vzduchu UV PERFECT AIR Smart Concept OV2016

    Čištění vzduchu

    16 l/den

    Mobilní aplikace

    Zatočte s plísní jednou pro vždy

    Nadměrná vzdušná vlhkost v našich domovech způsobuje nejen škody na majetku, ale může ohrozit i naše zdraví. Vyšší vlhkost je ideálním prostředím pro rozvoj plísní, které nám mohou způsobit zdravotní komplikace jako záněty dutin, zánět průdušek či další nemoci dýchacího ústrojí. Pokud váš byt či sklep trápí plíseň, s největší pravděpodobností je zde vysoká vlhkost. Odvlhčovač OV2016 je ideálním pomocníkem pro ochranu nejen vašeho zdraví, ale i majetku.

    Kapacita

    Odvlhčovač OV2016 nabízí 2 stupně rychlosti výkonu a během jednoho dne dokáže zkondenzovat až 16 l vody. Je vhodný do prostorů o velikosti až 100 m². Se zásobníkem na vodu s kapacitou 4 l nebude vyžadovat vaši častou pozornost, a navíc se po naplnění přístroj automaticky vypne a rozsvítí se signalizace. Pokud potřebujete po delší čas vysoušet vlhké prostory, využijte funkci nepřetržitého odtoku vody pomocí odvodňovací hadičky. Nádrž se neplní, voda je odváděna do pevného odtoku a přístroj pracuje nepřetržitě.

    Pomůže se sušením prádla

    Velkou výhodou modelu OV2016 jsou polohovatelné otáčecí klapky, kterými můžete nastavit úhel, kam bude přístroj směřovat odvlhčený vzduch do místnosti. Díky tomu rychleji usušíte mokré prádlo nebo vlhké místo na zdi. Odvlhčovač je vybaven dotykovým panelem, pomocí kterého velmi jednoduše navolíte požadovaný režim.

    3násobná filtrace pro čistý vzduch

    Odvlhčovač vzduchu OV2016 je kombinací odvlhčovače a čističky. Je vybaven trojnásobným filtračním systémem, díky kterému dokáže zachytit škodlivé látky obsažené ve vzduchu a zamezit jejich dalšímu šíření. Prachový filtr zachytí hrubé nečistoty z ovzduší (prachové částice, vlasy, srst, pyl a další nečistoty). Ultrafialové záření likviduje škodlivé bakterie, viry, plísně a pohlcuje zápach. Ionizátor osvěžuje a pročišťuje vzduch, zvyšuje množství záporně nabitých iontů, které neutralizují zápachy ve vzduchu a pohlcuje kladně nabité částice prachu, virů a bakterií.

    LED ukazatel vlhkosti

    Díky indikaci vlhkosti v podobě kruhového LED ukazatele na přední straně přístroje můžete v reálném čase sledovat, jaká je v místnosti aktuální vlhkost. Podle stupně vlhkosti mění LED ukazatel barvu: červená = vysoká vlhkost vzduchu (RH > 70 %), zelená = vyhovující vlhkost vzduchu (70 % ≥ RH ≥ 60 %), modrá = nízká vlhkost vzduchu (RH < 60 %).

    Mobilní aplikace Concept Home

    Odvlhčovač můžete ovládat odkudkoliv pomocí mobilní aplikace Concept Home, která je zdarma dostupná pro iOS i Android. Na dálku ho spustíte nebo vypnete, zvolíte požadovaný režim nebo třeba zkontrolujete aktuální stav ovzduší v místnosti, kde se právě nachází. A pokud nejste fanoušci aplikací, můžete ho ovládat přímo na ovládacím panelu.

    Automatický režim

    Díky automatickému režimu odvlhčovač udržuje úroveň vlhkosti, která vám vyhovuje. Stačí zvolit požadovanou hodnotu a o víc se starat nemusíte. Odvlhčovač pravidelně kontroluje a udržuje nastavenou vlhkost vzduchu, dokud nedojde k naplnění nádoby nebo pokud ho nevypnete.

    Časovač

    S funkcí časovače můžete až na 24 h nastavit přesný čas vypnutí nebo zapnutí přístroje, takže budete mít přesnou kontrolu nad provozem.

    Moderní design a tichý provoz

    Odvlhčovač OV2016 vyniká atraktivním designem, takže perfektně zapadne do každé moderní domácnosti. Nenaruší vzhled místnosti a dokonale splyne s prostředím. Velkou předností tohoto modelu je velmi tichý provoz. Můžete ho tedy používat i v ložnici, aniž by svým provozem rušil váš spánek.

    Rodina Perfect Air

    Zvlhčovače, odvlhčovače, čističky… Čistý a svěží vzduch pro váš domov i vaši mysl. Podívejte se na naši speciální stránku věnovanou řadě Perfect Air a zjistěte, co vše způsobuje špatný vzduch v domácnosti. Stačí kliknou na obrázek vedle.

    Technické parametry:

    • Atraktivní design vhodný do moderních prostor
    • Zachytí částice, alergeny, pyl, pachy, plyny (formaldehyd), spóry plísní
    • Třístupňová filtrace vzduchu
    • Dotykové ovládání
    • Vhodné do místnosti velikosti až 100 m²
    • 2 rychlosti výkonu
    • Max. odvlhčovací výkon: 16 l/den (30 °C 80 % RH)
    • Objem nádoby na vodu: 4 l
    • Automatická vypnutí při plnosti nádoby včetně signalizace
    • Režim sušení prádla
    • Hlučnost 39-42 dB
    • Barva: bílá/stříbrná
    • Příkon: 200 W
    • Délka kabelu: 1,5 m
    • Rozměry: 380 x 195 x 580 mm

    Příslušenství:

    • Hadice pro trvalý odvod vody
    • Dokoupitelné příslušenství:

      • Uhlíkový filtr 42392981

    Product manager:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    Automatické vypnutí ANO
    Barevné podsvícení dle úrovně vlhkosti ANO
    Barva Bílá
    Časovač YES
    Čištění vzduchu ANO
    Délka kabelu (cm) 150
    Doporučená velikost místnosti (m2) 100
    Dotykové ovládání YES
    Hadice pro trvalý odtok vody ANO
    Hloubka (cm) 19,5
    Hlučnost (dB) 39-42
    Hmotnost (kg) 14,3
    Ionizátor YES
    Mobilní aplikace ANO
    Odvlhčovací výkon (l/den při 30°C 80 % RH) 16
    Počet režimů 4
    Příkon (W) 200
    Regulace výkonu ANO
    Režim sušení prádla ANO
    Šířka (cm) 38
    UV sterilizační lampa ANO
    Výška (cm) 58
    Vzduchový výkon (m3/h) 180
    Zásobník na vodu (l) 4