Získejte dopravu ZDARMA a 45 dní na vyzkoušení parní pračky

23.11.2023

Využijte naší speciální akce na parní pračku Concept PP8510i, která běží od 20. listopadu 2023 do 15. ledna 2024, a získejte dopravu ZDARMA a možnost otestovat si ji po dobu až 45 dní. 

Dosloužila vám vaše stará pračka a vybíráte novou? A co vyzkoušet kouzlo páry, která vnese do vašeho praní řadu výhod. Parní praní je velice účinné a oblečení zbaví nežádoucího zápachu. Horká pára proniká hluboko do látky, kde odstraní i odolné skvrny. Zároveň uvolňuje vlákna, takže je prádlo méně pomačkané a lépe se žehlí. Vyprané oblečení je krásně měkké, jemné a hygienicky čisté. Pára má navíc antibakteriální účinky, což ocení nejen alergici, ale i maminky malých dětí. Podrobnější informace o parním praní se dočtete v našem článku „Jak funguje parní pračka?“.

.

Doprava ZDARMA

.

Využijte během nákupu parní pračky Concept PP8510i slevový kód „BEZDOPRAVY“ a získejte ke své nové pračce ještě další bonusy navíc. Novou pračku zakoupenou ve výše uvedeném termínu vám ZDARMA přivezeme, vyneseme, zapojíme a odvezeme vaši starou pračku k ekologické likvidaci.

.

Akce 45 dní na vyzkoušení

.

Na nákup nové parní pračky Concept PP8510i nyní můžete využít akci "Garance 45 dní na vrácení peněz". Získáte 45 dní na to, abyste si pračku důkladně vyzkoušeli a pokud s ní nebudete spokojeni, můžete ji vrátit bez udání důvodu. 

.

Pokud chcete akci "Garance 45 dní na vyzkoušení" využít, zaregistrujte se do 14 dní od nákupu pračky prostřednictvím formuláře na stránce „Chytře vymyšlené výhody“. Akce běží od 20. listopadu 2023 do 15. ledna 2024. Podrobné informace naleznete v "Pravidlech marketingové akce".