Výkonný vysavač visiOne 3D Concept nepotřebuje kameru, vidí stejně dobře, a navíc chrání vaše soukromí

10.07.2023

Vysoký výkon, trojrozměrné rozpoznání předmětů, nízký profil a ochrana vašeho soukromí. To jsou hlavní přednosti nového robotického vysavače visiOne 3D Concept VR3550, který umí vysávat i vytírat. 

Přesná orientace a nadstandardní sací výkon

.

Robotický vysavač Concept VR3550 je vybaven pokročilou navigací 3D visiOne Technology, která v sobě kombinuje hlavní výhody laserové a kamerové technologie. Během skenování robot vysílá laserový paprsek s úctyhodným dosahem až 12 m, a tudíž rychleji naskenuje i velké prostory. Přesnou mapu domácnosti s rozpoznáním jednotlivých místností uloží do mobilní aplikace. Díky nadstandardní sací síle 8000 Pa dosahuje během úklidu mimořádného výkonu na všech podlahách, včetně koberců. 

Hlavní přednosti robota visiOne VR3550:

  • PŘESNÝ s 3D laserovou navigací
  • SPOLEHLIVÝ díky trojrozměrnému rozpoznávání předmětů
  • EXTRA VÝKONNÝ 8000 Pa
  • NÍZKÝ s výškou pouhých 8,5 cm
  • TICHÝ s hlučností nepřesahující 65 dB
  • CHYTRÝ s automatickým rozpoznáním místností
  • SAMOSTATNÝ s funkcí automatického dobíjení a vysypání zásobníku
  • EFEKTIVNÍ s kvalitním vytíráním Y-wash
  • BEZPEČNÝ bez rizika ztráty soukromí

Trojrozměrné rozpoznávání i malých předmětů

.

K orientaci v prostoru využívá dva laserové skenovací systémy. Prvním je TOF senzor, který snímá odražený paprsek od zdi a okolních předmětů k vytvoření přesné mapy domácnosti včetně rozpoznání jednotlivých místností. Druhým laserovým systémem je Triple Laser Beam s trojrozměrným rozpoznáním předmětů. Na rozdíl od běžných laserových robotů se vám s visiOne 3D nestane, že se během úklidu zasekne o zapomenutou ponožku nebo bačkoru, rozlije misku s vodou nebo strhne dlouhou záclonu. Rozpozná většinu věcí, které se mohou v běžné domácnosti na zemi nacházet a tomu uzpůsobí trasu úklidu. A to i bez kamery. Tu nahrazují tři laserové senzory, které „vidí stejně dobře“, avšak bez rizika ztráty soukromí nebo zneužití citlivých informací. Spojení kamery a internetového připojení může být totiž lehce zneužito třetími osobami, které pak mohou v reálném čase sledovat vše, co se u vás doma děje. S robotickým vysavačem visiOne 3D Concept VR3550 bude váš domov v naprostém bezpečí.

Ultra SLIM profil

.

Mezi další výhodu robotického vysavače visiOne 3D Concept VR3550 patří jeho Ultra SLIM profil. Oproti obdobným modelům má laserovou hlavu umístěnou uvnitř těla, takže dosahuje celkové výšky pouhých 85 mm. To z něj dělá jeden z nejnižších laserových robotických vysavačů s 3D detekcí na trhu.

Mobilní aplikace v češtině

.

Robota můžete ovládat pomocí mobilní aplikace Concept Home, která je v češtině, nebo ho zapojit do své chytré domácnosti a ovládat ho hlasem prostřednictvím hlasového asistenta Amazon Alexa nebo Google Home.

Maximálně samostatný

.

Chcete, aby váš robot byl maximálně samostatný? Využijte funkci pro plánování úklidu. Robot se v nastavený čas spustí a uklidí přesně podle plánu. Po dokončení úklidu se vrátí do stanice a automaticky vyprázdní prachový zásobník do sáčku uvnitř stanice. Nemusíte se tedy o nic starat, robot vše zvládne sám a úklid vždy dokončí. V případě slabé baterie vyhledá nabíjecí stanici a po nabití pokračuje v úklidu tam, kde přestal.

.

Vhodný do každé domácnosti

.

Robotický vysavač visiOne 3D Concept VR3550 je chytrý, výkonný, samostatný, spolehlivý a bezpečný. Poradí si v jakékoliv domácnosti, členité i patrové, a bez problémů uklidí i pod nízkým nábytkem. Ušetří vám plno času, práce a energie. Potěší i tichým chodem, díky kterému vás nebude během úklidu rušit. Vyřeší každý úklid, efektivně a bez pomoci.

.