VR3550: Využijte chytré akce na vyzkoušení a instalaci zdarma

05.09.2023

Plánujete koupit robotický vysavač s mopem visiOne 3D VR3550? Pokud ano, tak nyní je ta nejlepší doba. K robotu zakoupenému v období od 4. září do 31. prosince 2023 můžete totiž využít našich speciálních akcí. 

Jaké akce mohu využít?

.

Garance 60 dní vrácení peněz - nákupem vysavače VR3550 visiOne získáte šanci otestovat si ho v pohodlí svého domova, a to po dobu až 60 dní. Získáte tak čas na jeho důkladné vyzkoušení, abyste zjistili, zda vám vyhovuje a splňuje vaše očekávání. V opačném případě, pokud s robotem nebudete z jakéhokoliv důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze.

.

Chytrá instalace zdarma - rozhodli jste se robota ponechat? Pokud ano, můžete využít naší chytré instalace, díky které vám náš technik vysavač zprovozní přímo u vás doma, a to zcela zdarma.

.

Co mám udělat, pokud chci akce využít?

.

Podmínkou obou akcí je nákup robotického vysavače s mopem visiOne 3D VR3550 v termínu od 4. září do 31. prosince 2023 a jeho následná registrace do 14 dnů od jeho nákupu prostřednictvím registračního formuláře

.

Chcete se dozvědět více?

.

Pokud se chcete dozvědět více informací k akcím, přečtěte si pravidla, ve kterých naleznete vše potřebné: "Garance 60 dní vrácení peněz (pravidla)",  "Istalace robota VR3550 zdarma (pravidla)"

.