Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VR2020 Robotic vacuum cleaner 3 in 1 Perfect Clean Gyro Defender UVC

Robotický vysavač s mopem 3 v 1 Gyro Defender UVC Concept VR2020 si poradí se suchým i mokrým úklidem. Je vybaven UVC sterilizačním režimem a zásobníkem na aroma tabletu, díky které váš byt nejen uklidí, ale i krásně provoní. S výškou pouhých 8 cm vysaje i pod nízkým nábytkem. Vyniká vysokou sací silou a výdrží až 120 min. na jedno nabití.

Producer
Vacuum cleaners
Code: vr20202jakost_3
Contact us
  Video

    Product details

    Robotický vysavač s mopem 3 v 1 Gyro Defender UVC Concept VR2020 Perfect Clean

    3 v 1

    Zásobník na aroma tabletu

    Všechny druhy povrchů

    Garance 60 dní vrácení peněz

    Nákupem tohoto vysavače v období od 18. září 2023 do 30. června 2024 získáváte šanci otestovat si ho v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Nabízíme vám čas na jeho důkladné vyzkoušení, abyste zjistili, zda splňuje vaše očekávání. V opačném případě, pokud s vysavačem nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze.

    Chcete akci využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".

    Nízká výška 8 cm

    Velkou předností robotického vysavače VR2020 je jeho nízká výška pouhých 8 cm, se kterou se pohodlně dostane prakticky kamkoliv. Bez problémů si poradí s úklidem pod nábytkem, pod postelí a v dalších hůře přístupných místech.

    UVC sterilizační lampa pro hygienicky čistou domácnost

    Robotický vysavač VR2020 je vybaven UVC sterilizační technologií. Ultrafialové záření typu C narušuje buněčnou strukturu DNA bakterií, virů, plísní a dalších mikrobů, a tím brání jejich dalšímu množení. Běžně se využívá např. k dezinfekci vody, vzduchu nebo v potravinářském a farmaceutickém průmyslu. S tímto vysavačem budete mít jistotu dokonalé čistoty bez nutnosti použití chemických prostředků. Režim sterilizace můžete ovládat přes mobilní aplikaci a výhradně s nasazeným prachovým zásobníkem. Vysavač vypne sání, zmenší rychlost pohybu na poloviční výkon a zároveň sníží otáčky hlavního kartáče i bočních kartáčků. UVC světlo můžete aktivovat také během standardního úklidu.

    Provoní každý kousek vaší domácnosti

    Vysavač VR2020 je vybaven chytře vymyšlenou přihrádkou na umístění aroma tablety. Ta během vysávání eliminuje nepříjemné pachy z usazeného prachu, místnost příjemně provoní a vám dodá pocit větší čistoty. Aroma tableta není součástí balení. Doporučujeme vybírat vůně do vysavačů tuhé konzistence (vonné tyčinky, kolečka, granulované vůně v uzavřených sáčcích apod.).

    Vysává a vytírá

    Robotický vysavač 2 v 1 je vybaven dvěma zásobníky, díky kterým si lehce poradí se suchým i mokrým úklidem. První zásobník s kapacitou 600 ml slouží pro klasický úklid na sucho. Nasadíte-li mopovací modul, můžete vysávat a vytírat najednou. Docílíte tak dvou úklidů v rekordním čase. Mopovací modul je osazen textilií z mikrovlákna, která na sebe váže nečistoty a během úklidu podlahu také vyleští. Textilii lze lehce sundat a vyprat v pračce.

    GyroTec 2.0 pro rychlý a efektivní úklid

    Robotický vysavač VR2020 je vybaven pokročilou navigační technologií GyroTec 2.0. Výborně se orientuje v prostoru a perfektně si poradí se všemi podlahovými krytinami i s členitými prostory. Díky velkým kolům a silnému motoru překoná dveřní prahy a jiné překážky do výše až 1,5 cm. Po dokončení úklidu se automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Součástí základní výbavy robota je magnetický pásek, který slouží jako virtuální zeď a lehce s ním vyznačíte prostory, kde nechcete, aby vysavač uklízel.

    Zbaví vás virů a bakterií

    Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? Robotický vysavač VR2020 je další z řady pomocníků, kteří vám pomohou s bojem proti v

    Product manager:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Products classification

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    CARPET turbo ANO
    Dálkový ovladač ANO
    Doba nabíjení (h) 240
    Doba provozu (min) až 120
    Hlučnost (dB) 55-65
    Hmotnost netto (kg) 2,77
    Kartáč na koberce ANO
    Kartáč na tvrdé podlahy NE
    Kartáč na zvířecí chlupy NE
    Lokální TURBO úklid ANO
    Lokální úklid NE
    Mapa Virtuální
    MOC masteru 2. jakosti 4944.95
    Navigace Gyroskopická
    Objem nádoby na prach (ml) 0,6
    Objem nádoby na vodu (ml) 0,1
    Obvodový úklid ANO
    Plánování úklidu YES
    Pokračování v úklidu NE
    Příkon (W) 25
    ROOMPLAN NE
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 8 x 35 x 35
    Sací síla (Pa) 2,2
    Senzory proti nárazu YES
    Senzory proti pádu a nárazu YES
    Tichý režim ANO
    TOF senzor NE
    Typ baterie Li-Ion 14,8 V, 2600 mAh
    Typ filtru HEPA (3 stupně)
    Typ motoru BLDC
    Virtuální zeď ANO - magnetický pásek
    Vytírání ANO
    Wi-Fi frekvence (GHz) 2,4 GHz
    Zásobník 2v1 (prach + voda) NE
    Zónový úklid NE

    Video