Ulovte až 20% SLEVU ve Dnech Concept

14.09.2023

Přemýšlíte už o vánočních dárcích, abyste se vyhnuli každoročnímu stresu z vymýšlení dárků na poslední chvíli? Nebo jen potřebujete nakoupit nový spotřebič, který vám doma dosloužil? Nyní je ten nejlepší čas, protože všechny spotřebiče Concept můžete získat za super cenu. Dnešním dnem totiž startuje prodloužený víkend plný slev. Dny Concept jsou tady a s nimi až 20% SLEVY.

V termínu od 14. do 18. září 2023 můžete v rámci Dnů Concept využít slevu 20 % na všechny malé spotřebiče, 15 % na všechny velké spotřebiče a 10 % na nejnovější robotický vysavač VR3550 VisiOne s 3D technologií.

.

Pro slevy použijte v košíku tyto kódy:

.

.

Slevu můžete uplatnit na e-shopu v posledním kroku objednávky v poli "Slevové poukazy" nebo v našich zážitkových prodejnách Concept v Olomouci, ve Zlíně a v Třebíči, kde si můžete zboží prohlédnout a vyzkoušet. Sleva se vztahuje na objednávky nad 499 Kč.

.

Akce neplatí pro zlevněné sety zboží, zboží s označením "2. jakost" a příslušenství. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi, dalšími slevovými kupóny a nelze uplatnit na dopravu či poskytované služby.

.

Akce trvá od 14. do 18. září 2023. Více informací nalezneš na našich stránkách.