Tipy na vánoční dárky pro ŽENY

11.12.2023

Pořád ještě nevíte, čím byste vaši drahou polovičku potěšili na letošní Vánoce? Vybrat ten správný dárek pro manželku, přítelkyni, maminku, sestru nebo třeba nejlepší kamarádku bývá často oříšek. Proto vám přinášíme pár tipů, kterými byste mohli na letošní Vánoce zazářit. Jako bonus přidáváme 20% slevu, která platí na všechny malé spotřebiče zakoupené do 24. prosince 2023.

Pro její hladké tělo

.

Hladká pokožka bez chloupků je snem každé ženy. Tak proč tento sen nesplnit té vaší nejdražší? IPL epilátor bude zajisté správná volba. Jen mějte na paměti, že tento způsob epilace je nejefektivnější u osob se světlejší pokožkou a tmavšími chloupky.

.


.

.


.

Pro její neodolatelný účes

.

Pokud si nejste jistí, zda by byl IPL epilátor tou správnou volbou, máme pro vás další tip. Tentokrát se zaměříme na její vlasy. Dárek v podobě kulmy, žehličky na vlasy, fénu nebo horkovzdušného kartáče zajisté potěší.

.


.

.


.

Pro její dokonalou pleť

.

Navštěvuje vaše drahá kosmetické salóny? Pokud ano, můžete ji část salonu věnovat v podobě vhodného přístroje z řady péče o pleť. Věřte, že zdravě vypadající a mladistvá pleť rozzáří každou ženu.

.


.

.


.

Pro její zářivý úsměv

.

Darujte své ženě zářivý úsměv. Se sonickým zubním kartáčkem ji věnujete šetrnou péči o zuby a dásně, která je několikanásobně účinnější než manuální čištění. A pokud už sonický kartáček má, můžete ho doplnit o ústní sprchu nebo praktický UV sterilizátor.

.


.

.


.

Pro její zdravý životní styl

.

Poslední tip na dárek potěší každou milovnici smoothie nápojů a lahodných koktejlů. Vybírat můžete z všestranných stolních mixérů nebo menších smoothie makerů, jejichž mixovací nádoba slouží současně jako lahev na pití, kterou lze vzít kamkoliv s sebou - do práce, na cvičení, za zábavou.

.


.

.


.

Vybrali jste ten správný dárek? Pokud ano, využijte náš bonus v podobě 20% slevy na všechny malé spotřebiče, které zakoupíte do 24.12.2023. Pokud stihnete objednat do 19. prosince 2023, garantujeme vám včasné dodání do Vánoc.