Ceramic Kettles

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

7 products
1 page

Items per page:

 
 

RK0020 Ceramic water kettle 1,5 l

Keramická rychlovarná konvice RK0020 osvěží svým stylem každou kuchyni a dodá ji nádech Orientu. Je vyrobená z kvalitní keramiky, osazena značkovým konektorem STRIX a své využití najde i jako klasická konvice při servírovaní čaje přímo na stůl.

 

RK0040 Ceramic water kettle 1,5 l with two cups and saucers

Keramická rychlovarná konvice RK0040 Concept o objemu 1,5 l se dvěma šálky a podšálky. Je osazena značkovým konektorem STRIX a můžete ji využít jako klasickou konvici při servírování svého oblíbeného čaje přímo na stůl.

 

RK0060 Ceramic water kettle 1,0 l, white

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování včetně značkového konektoru STRIX jsou hlavní předností keramické konvice RK0060. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

 

RK0061 Ceramic water kettle 1,0 l, coffee

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování včetně značkového konektoru STRIX jsou hlavní předností keramické konvice RK0061. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

 

RK0062 Ceramic water kettle 1,0 l, grey

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování včetně značkového konektoru STRIX jsou hlavní předností keramické konvice RK0062. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

 

RK0050 Ceramic water kettle 1,2 l Golf

Keramická rychlovarná konvice GOLF RK0050 v designu golfového míčku působí velmi elegantně. Disponuje objemem 1,2 l, značkovým konektorem STRIX a můžete ji použít i jako klasickou konvici při servírování svého oblíbeného čaje přímo na stůl.

 

RK0010ne Ceramic water kettle 1 l

Rychlovarná konvice Concept RK0010ne se stane ozdobou každé kuchyně. Je vyrobena z kvalitního keramického materiálu a nabízí objem 1 l. Disponuje dvojnásobným bezpečnostním systémem, značkovým konektorem STRIX a skrytým topným tělesem.