S čím vším dokáže pomoci odsávačka mléka?

03.08.2023

Mateřské mléko je tou nejlepší výživou pro každé miminko a přispívá k jeho správnému a zdravému vývoji. Někdy však mohou nastat problémy, které mamince kojení znepříjemní. A s tím dokáže ve většině případů pomoci odsávačka mléka.

Máte problémy s kojením svého miminka? Důvodů může být nespočet a potýká se s nimi řada maminek. Nezoufejte ... každý problém se dá vyřešit. Jednu z možností nabízí odsávačka mléka. Pomůže s nastartováním laktace, uvolní prsa před kojením a samozřejmě usnadní odsátí přebytečného mléka do zásoby.

Hlavní přednosti odsávačky mléka Concept OM4000:

  • pomůže vytvořit zásoby mléka na později
  • pomůže nastartovat laktaci
  • uleví přeplněným prsům
  • napodobuje přirozený sací reflex miminka díky dvoufázovému systému odsávání
  • stimulační režim uvolní prsa před kojením
  • 9 úrovní odsávání
  • prsní nástavec s měkkou a přizpůsobivou vložkou
  • praktický nástavec na nosní odsávání
  • ochrana proti zpětnému toku
  • LED světlo usnadní noční odsávání
  • možnost bezkabelového použití (Li-Ion baterie)
  • praktický cestovní box a bohaté příslušenství

Přizpůsobí se každé mamince i miminku

.

Odsávačka mléka Concept OM4000 KIDO se přizpůsobí každé mamince. Napodobuje sací reflex miminka, takže celý proces odsávání působí velmi přirozeně. Je vybavena stimulačním režimem, který pomůže uvolnit prsa před zahájením odsávání a devíti úrovněmi, aby odsávání bylo co nejvíce pohodlné a příjemné každé ženě. Prsní nástavec s měkkou vložkou perfektně přilne k prsu a zamezí zpětnému odtékání mléka. Pokud potřebujete své miminko okamžitě nakrmit, můžete mléko odsát přímo do lahvičky, ke které následně připevníte nástavec na dudlík. Velkou výhodou je, že lahvičky jsou kompatibilní se savičkami většiny běžných značek. Vyhovuje-li vašemu miminku jiná velikost nebo tvar dudlíku, můžete ho lehce nahradit.

Pomůže vytvořit zásoby mléka na později

.

Chcete-li si vytvořit zásoby na pozdější časy, využijte k odsávání zásobník se šroubovacím víkem, ve kterém můžete mléko i zamrazit. Díky odsávačce mléka se může i plně kojící maminka občas od svého miminka vzdálit nebo si jen odpočnout a nechat krmení na tatínkovi.

Praktické pouzdro pro pohodlné cestování

.

Pokud s miminkem cestujete, zajisté oceníte praktické pouzdro, do kterého odsávačku včetně veškerého příslušenství bezpečně uskladníte. Velkou výhodou je také integrovaná Li-Ion baterie, díky které můžete odsávačku využívat kdekoliv i v místech bez dosahu elektrické sítě.

.

.

.

.

Speciální nástavec na odsávání rýmy

.

Velkým bonusem, oproti konkurenci, je nástavec na odsávání rýmy. Jedná se o nepostradatelnou součást dětské výbavičky. V balení ho naleznete ve dvou velikostech – pro čerstvě narozená i větší miminka. Nenásilnou formou ulevíte svému miminku od ucpaného nosu, který dá zejména novorozencům pořádně zabrat, protože ještě neumí dýchat pusinkou. To vše bez zbytečného hluku, kterého by se mohlo vaše miminko bát, jako tomu bývá např. u nosní odsávačky s upevněním na vysavač.  

Jemné noční světlo usnadní noční odsávání

.

A jak už to s malými dětmi bývá, práce s nimi nekončí ani v noci. Miminko by mělo dostávat mateřské mléko pravidelně i během noci. Proto jsme odsávačku vybavili příjemným nočním světlem, které vám usnadní noční odsávání i krmení. Nemusíte vstávat z vyhřátého pelíšku ani rozsvícet velké světlo, které by mohlo vaše miminko vzbudit. Jemné LED osvětlení vám v noci dobře poslouží a zároveň nebude nikoho rušit ze spánku.

Přečtěte si další články věnované dětské řadě KIDO:

.