Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

RM3000 Food Processor 800W CUBE

Food Processor CUBE RM3000 s příkonem 800 W je univerzální kuchyňský robot, který si poradí s mixováním, strouháním, sekáním, hnětením, mícháním, šleháním, krájením, odšťavňováním i mletím.

Producer
Food processors, mixers
Code: rm30002jakost_3
Contact us
 

    Product details

    Food Processor 800 W CUBE Concept RM3000

    Kostičkovač

    Smoothie filtr

    Bohaté příslušenství

    Univerzální kuchyňský robot s multifunkčním využitím

    Food Processor CUBE Concept RM3000 s příkonem 800 W je univerzální kuchyňský robot, který vám ušetří nejen místo, ale i plno drahocenného času. Otočením jednoho kolečka vám v okamžiku pomůže s každodenní přípravou jídla. Poradí si s mixováním, strouháním, sekáním, hnětením, mícháním, šleháním, krájením, odšťavňováním i mletím kávy a koření. V jednom těle získáte hned několik užitečných pomocníků.

    Vysoký výkon a kvalitní zpracování

    Food Processor CUBE RM3000 vyniká kvalitním zpracováním, multifunkčním využitím a moderním designem. Nabízí 2 rychlosti a funkci PULSE pro okamžité dosažení maximální rychlosti. Chytře vymyšlená je i zásuvka na ukládání příslušenství, které tak budete mít neustále po ruce. Nechybí ani bezpečnostní pojistka, která zamezí spuštění přístroje, pokud není správně sestaven.

    Kostička jedna jako druhá

    Součástí Food Processoru CUBE RM3000 je i speciální příslušenství na přípravu kostiček. Díky ostrým nožům si hladce poradí i s tvrdšími potravinami. Doslova během okamžiku připravíte lahodný salát nebo zeleninu pod svíčkovou.

    Mixér umožní mixovat horké i studené

    Výkonný mixér s nádobou o objemu 1,8 l umožní mixovat teplé i studené. Během okamžiku připravíte lahodné krémové polévky, omáčky i pyré. Velmi praktické je filtrační sítko, které oceníte především při přípravě smoothie a koktejlů. Zachytí drobná zrníčka z ovoce a vy získáte dokonale jemný nápoj.

    Struhadlo s 5 nástavci urychlí přípravu salátů i domácích hranolek

    Food Processor vás zbaví zdlouhavého krájení a strouhání. Díky 5 struhadlovým nástavcům snadno a rychle nastrouháte okurky na salát, získáte jemné i hrubé plátky nebo připravíte perfektní domácí hranolky.

    Chopper naseká zeleninu, ovoce, maso, bylinky, nadrtí ořechy i led

    Chopper představuje nejrychlejší způsob sekání potravin. Díky kvalitním a extrémně ostrým nožům si poradí s jakoukoli surovinou. Během okamžiku najemno naseká zeleninu, ovoce, maso, bylinky, nadrtí ořechy i led.

    Šlehá, hněte, mísí

    Díky speciálním nástavcům na šlehání a hnětení si robot snadno a rychle poradí s přípravou nejrůznějších těst i krémů. Šlehací metly se postarají o krásně nadýchaný sníh, šlehačku, pěnu i lahodné krémy. Hnětací hák si skvěle poradí se zpracováním kynutých těst, např. na buchty, chleba nebo pizzu.

    Citrusovač připraví čerstvou šťávu plnou vitamínů

    Připravte si osvěžující zdravou šťávu nabitou vitamíny z nejrůznějších druhů citrusů. Díky nástavci na odštavňování si můžete čerstvou šťávu připravit jednoduše a kdykoliv máte chuť.

    Mlýnek na kávu a koření

    Není nad to si každý den dopřát čerstvě umletou kávu a její božskou vůni. Tento sen si můžete vychutnávat třeba každé ráno. Mlýnek umele kávu jemně nebo nahrubo – záleží jen na vás a délce mletí. Kromě zrnkové kávy pohodlně zvládne různé druhy ořechů, koření i bylin. Mlýnek je uzavřen průhledným krytem, díky kterému budete mít vždy přehled o hrubosti namletých ingrediencí.

    Technické parametry:

    • Moderní design
    • Multifunkční využití
    • Kvalitní zpracování
    • Úložný prostor pro příslušenství
    • 2 rychlosti
    • Funkce PULSE
    • Napětí: 220 – 240 V
    • Příkon: 800 W

    Příslušenství:

    • Kostičkovač
    • Pracovní mísa s pěchovadlem – objem 3,5 l (maximální objem obsahu 2 l)
    • Dvojitá míchací / šlehací metla
    • Strouhací kotouč s 5 výměnnými struhadly
    • Chopper nůž – např. pro sekání masa
    • Plastový hnětací hák – pro zpracování kynutého těsta
    • Citrusovač
    • Mlýn

    Product manager:

    Markéta INFO Petruželková,  info@my-concept.cz

    Products classification

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    MOC masteru 2. jakosti 2475.61

    Download