Průvodce kuchyňskými dřezy a bateriemi Concept

19.01.2024

V dnešním díle si přiblížíme další sortiment produktů, které tvoří nedílnou součást každé kuchyně. Tentokrát se však nejedná o elektrospotřebiče, ale o kuchyňské dřezy a baterie.

Z jakých typů dřezů můžete vybírat?

.

V nabídce dřezů Concept naleznete různé typy. Vybírat můžete z takzvaných jednodřezů, které nabízíme ve dvou variantách – s odkapem a bez odkapu. Samostatné dřezy bez odkapu jsou vhodné zejména do malých kuchyní nebo do kuchyní vybavených myčkou. Dřezy s odkapem jsou naopak užitečné v kuchyni bez myčky nebo s častým mytím nádobí. Nabízí různé velikosti jak samotného dřezu, tak i odkapové plochy. Vybrané modely disponují také praktickou druhou vaničkou, která nabízí přídavný prostor např. pro oplachování či rozmrazování potravin nebo na odkládání umytého nádobí.

.


.

.


.

Pro perfektní sladění s interiérem vaší kuchyně nabízíme dřezy ve čtyřech barevných variantách – černé, tmavě šedé, bílé a béžové.


.

Vybírat můžete také podle designu ze třech linií CUBIS, LINEA a NOBLES.

.

.


.

Z jakých typů dřezových baterií Concept můžete vybírat?

.

Také u dřezových baterií můžete vybírat z různých typů, tvarů i designů. Kromě standardních modelů naleznete baterie s vyjímatelnou sprchou nebo atraktivní model s flexibilní silikonovou hadicí.

Podle designu můžete volit baterie chromové nebo granitové, jejichž povrch je designově sladěn s barevným designem granitových dřezů Concept.

.


.

.


.

Granit a jeho hlavní výhody

.

Dřezy Concept jsou zpracovány z granitu. Jedná se o přírodní materiál, který je velice atraktivní a nadčasový a v interiéru navodí příjemnou atmosféru. Obsahuje 80 % drcené žulové a křemičité směsi a 20 % pryskyřicového pojiva s barvivem, takže je velice pevný a kvalitní. Granit je také stálobarevný, vyniká skvělou odolností proti mechanickému i chemickému poškození, vysokým teplotám (krátkodobě až 280 °C), UV záření a vzniku skvrn. Povrch je hladký a snadno se udržuje. Silné a pevné stěny granitových dřezů nepřenáší vibrace, tudíž tyto dřezy nerezonují.

.

Co je to PUSH-IN button?

.

Dřezy Concept jsou vybavené moderní tlačítkovou výpustí PUSH-IN button. Jedná se velmi komfortní a hygienické ovládání pomocí tlačítka umístěného na odkapové ploše. Nemusíte tedy vkládat ruce do dřezu se špinavou vodou a manipulovat se zátkou. Tento nenápadný, ale zároveň velmi praktický prvek dokonale splyne s dřezem a nenaruší jeho celkový vzhled.

Dřezy Concept se přizpůsobí vašim potřebám

.

Další velkou předností dřezů Concept je jejich flexibilní, oboustranné využití. Odkládací plochu si můžete umístit z jakékoliv strany podle dispozic vaší kuchyně. Benefitem jsou také dva předvrtané otvory, takže vám odpadá nepříjemná práce s jejich vyvrtáváním a usnadňují montáž dřezu. Součástí dřezů je také sifon s odbočkou pro myčku nádobí.

.

Co nabízí dřezové baterie Concept?

.

  • Keramická kartuše - výhodou této kartuše je, že se minimálně opotřebovává, a proto vyniká delší životností než levné plastové typy.
  • Úsporný perlátor - omezuje průtok a spotřebu vody. Mísí totiž vodu se vzduchem a díky tomu kohoutkem proteče mnohem méně vody a vám šetří peníze.
  • Rotace 360°  - plně otočná baterie, kterou můžete na dřez umístit z jakékoliv strany. Ideální ke dřezům Concept, které nabízejí oboustranné využití.
  • Flexibilní silikonová hadice - ohebná silikonová hadice, která se jednoduše přizpůsobí vašim potřebám.
  • Vyjímatelná sprchová hadice - výsuvná sprchová hadice s dosahem až 115 cm, která vám umožní delší dosah a větší komfort. Pohodlně s ní opláchnete veškeré nádobí, naplníte velké hrnce nebo kbelík umístěný mimo dřez.

.

Praktické příslušenství, které si můžete ke svému dřezu dokoupit.

.

.

.


.

Související články

.