Ohřívač lahví s funkcí rozmrazování a sterilizace usnadní život s miminkem

24.07.2023

Ačkoliv se může zdát, že ohřívačku lahví využijí výhradně nekojící maminky pro přípravu umělého mléka, není to tak úplně pravda. Ohřívače mléka Concept KIDO totiž nabízí daleko širší využití, než jste si možná mysleli.

Ohřívá

.

Ohřev mléka a příkrmů je samozřejmě primární funkcí. Velkou předností ohřívačky je její samostatnost, rychlost a bezpečnost. Stačí nastavit ohřev a za pouhé 3 minuty můžete krmit. K ohřívání využívá vodní lázně, která je oproti ohřevu v mikrovlnné troubě bezpečnější a šetrnější. Pokrmy se v ohřívači lahví zahřívají rovnoměrně, takže nehrozí riziko popálení, a zároveň si uchovají veškeré důležité vitamíny a živiny.

Ohřívač lahví vám usnadní i noční příkrmy. Abyste nemuseli v noci vylézat z pelíšku, můžete si ohřívač zapojit v ložnici a lahvičku s kojeneckou vodou ponechat v režimu udržení teploty. V okamžiku, kdy se vám miminko probudí, budete mít vše po ruce a rychle připravené.

Rozmrazuje

.

Další funkcí, kterou ohřívač lahví umí, je rozmrazování. Velice šetrně, rychle a rovnoměrně rozmrazí zmražené příkrmy. Na rozdíl od mikrovlnné trouby v něm můžete bez obav ohřívat i zmražené zásoby odstříkaného mateřského mléka, aniž by došlo k znehodnocení jeho kvality.

Sterilizuje

.

Poslední velice praktické využití nabízí funkce sterilizace. Opět vám ušetří plno času a tentokrát i peněz, pokud jste si chtěli sterilizátor pořizovat. S ohřívačem lahví Concept KIDO už ho potřebovat nebudete. Stačí zvolit režim sterilizace a přístroj se o všechno postará, aniž byste se zdržovali zdlouhavým vyvařováním. Vaše pomůcky na krmení a dudlíky budou během chvilky hygienicky čisté a připravené k dalšímu použití. Jednoduchým způsobem tak ochráníte své miminko před škodlivými mikroby, které se mohou usadit ve špatně vymytých lahvičkách, savičkách i dudlících.

Součástí řady KIDO jsou dva typy ohřívačů lahví – jednoduchý single OL4000 a double s možností ohřívání dvou pokrmů najednou OL4010.

.

.

.


.

Přečtěte si další články věnované dětské řadě KIDO:

.