Nezmeškejte SLEVU na náš nejlepší robotický 3D vysavač visiOne

10.10.2023

Plánujete nákup nového robotického vysavače? Neváhejte. Nyní můžete získat ten nejlepší a ještě ušetřit 2000 Kč. Pořiďte si robotický vysavač s 3D technologií visiOne Concept VR3550 za super cenu. Ale pozor, akce je časově omezená.

Jak získat slevu?

.

Je to jednoduché. Stačí si vysavač zakoupit v termínu od 9. do 23. září 2023 a využít slevový kód "VISIONE10". Slevu můžeš uplatnit na e-shopu v posledním kroku objednávky v poli "Slevové poukazy" nebo v našich zážitkových prodejnách Concept v Olomouci, ve Zlíně a v Třebíči, kde si vysavač můžete důkladně prohlédnout a vyzkoušet. 

.

V čem je robotický vysavač visiOne výjimečný?

.

Jednoznačně v navigačním systému. Orientuje se totiž pomocí vyspělé Laser Inside Navigation Technology s trojrozměrným rozpoznáním předmětů Triple Laser Beam 3D Scan. Pokud se chcete o 3D technologii dozvědět více, přečtěte si náš článek „3D VisiOne technologie a její výhody“.

.

Prohlédněte si, jaký je rozdíl mezi 3D laserovou navigací a běžnou laserovou navigací při detekci malých předmětů

.

.

Další akce, které můžete na robot visiOne využít

.

A to není vše. K novému robotickému vysavači s 3D technologií visiOne Concept VR3550 můžete využít další dvě akce, a to Garanci 60 dní na vrácení peněz a Chytrou instalaci zdarma.

.

Chcete se dozvědět více?

.

Zaujala vás naše nabídka a rádi byste se o robotickém vysavači s 3D technologií visiOne Concept VR3550 dozvěděli více? Přečtěte si náš popisek, kde naleznete také odkaz na detailní recenze, nebo si prohlédněte videorecenzi níže.

.