Jak si užít chvilky odpočinku naplno?

18.08.2023

Chcete si své chvilky odpočinku opravdu vychutnat? Pokud ano, seznamte se s novými aroma difuzéry, které jsou na odpočinek, dobrou náladu a relax přímo stvořené. Jedná se o novinky, které vaši domácnost nádherně provoní a současně rozezní oblíbenou melodií.

Léto už se přehouplo do své druhé poloviny, dny se krátí a přichází čas, kdy budeme opět trávit více času doma. Připravte se na to včas ... třeba s novými aroma difuzéry.

.

Aromaterapie uvolní vaši mysl a odbourá stres

.

Blahodárné účinky aromaterapie neboli léčby pomocí vůní, jsou známé už od nepaměti. Využívali ji například už staří Egypťané a další starověké kultury během léčivých či náboženských rituálů. Esenciální oleje pomohou k lepší náladě, uvolní mysl, zlepší spánek a dokáží ulevit i od řady zdravotních problémů.

Nejznámější vůně a její účinky:

.

Eukalyptus – uvolní dýchací cesty, podpoří imunitní systém a uleví od bolesti hlavy

Levandule – zkvalitní spánek, zklidní mysl, zmírňuje stres, zlepší náladu, uleví od bolesti hlavy

Máta – uvolňuje dýchací cesty a pomáhá proti únavě

Citronela – odpudí mouchy a komáry

Tea tree olej – neutralizuje pachy

Zatočí se suchým vzduchem

.

Suchý vzduch může způsobit řadu zdravotních problémů. Zvyšuje např. schopnost přežívání virů a bakterií na povrchu předmětů, vysušuje sliznice, způsobuje dýchací potíže, kašel, záněty nosohltanu, vysušuje pokožku, vlasy, zvyšuje riziko alergií, únavu a v neposlední řadě má špatný vliv na náš spánek. Aroma difuzéry Concept DF201x a DF101x nabízejí okamžitou pomoc. Bez použití aromatických olejů slouží totiž jako běžné zvlhčovače vzduchu.

.

.

.

.

Relaxujte s oblíbenou hudbou

.

Aroma difuzér DF201x lze propojit přes Bluetooth s vaším chytrým telefonem nebo tabletem. V okamžiku tak získáte reproduktor, přes který můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu nebo rádio.

.

Nebojte se usnout

.

Nasáváte oblíbenou vůni, posloucháte příjemnou melodii a oči se vám blahem zavírají? Nebraňte se a užijte si chvilky pohody opravdu naplno. A pokud se přece jen bojíte, že byste mohli zaspat něco důležitého, aroma difuzér DF201x vás nikdy nenechá ve štychu. Jen si na něm nezapomeňte nařídit budík.

4+1 užitečných pomocníků v jednom malém těle

.

Atraktivní a minimalistický aroma difuzér Concept DF201x vám kromě aromaterapie poslouží také jako zvlhčovač, Bluetooth reproduktor nebo budík. Navíc je vybaven jemným osvětlením, takže ho můžete využít jako noční světlo. Vybírat můžete ze sedmi barevných odstínů, které se mohou postupně prolínat nebo si zafixujete oblíbenou barvu.

.

.