Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

IL5020 IPL Epilator PERFECT SKIN PRO anti age

IL5020

Damaged package

<b><p>Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.</p> </b> IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age se postará o odstranění chloupků a krásnou pleť. Disponuje životností až 1,5 milionů záblesků, možností použití bez kabelu a praktickým kufříkem na uskladnění. Je vybaven 6 nástavci a bezpečnostním senzorem na ochranu očí. Nabízí 5 úrovní intenzity a 2 provozní režimy.

Producer
Body care
Code: il50202jakost_1
Contact us
 

    Product details

    IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age

    Profesionální IPL technologie

    3x 500 000 impulzů

    Funkce péče o pleť

    ChytryVyber.cz: Recenze IPL epilátoru IL5020

    Víte, jak se bezbolestně a natrvalo zbavit chloupků? Přesně takový efekt slibují moderní přístroje pro domácí IPL laserovou epilaci.

    Testy-spotrebicu.cz: Test, recenze IL5020

    Do rukou se nám dostal k otestování IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age. Nejprve se podíváme, co je obsahem základního balení ...

    Testy-spotrebicu.cz: Videorecenze IL5020

    Test a recenze IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age – Jaká je realita?

    Multifunkční IPL epilátor se postará o odstranění chloupků i krásnou pleť

    IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO nabízí multifunkční využití pro ženy i muže v každém věku. Je vybaven čtyřmi hlavními nástavci a dvěma magnetickými pro ošetření menších ploch. Pravidelným používáním můžete dosáhnout nejen hladkého těla bez chloupků, ale přispěje také k dobrému stavu vaší pleti. Dopřejte si profesionální péči kosmetického salónu kdykoliv v pohodlí svého domova.

    Až 1,5 milionů záblesků, které vám vydrží celý život

    Velkou předností tohoto modelu je umístění lampy v jednotlivých nástavcích. Životnost každé lampy dosahuje 500 000 světelných impulzů, tzn. že máte k dispozici celkem 1,5 milionů záblesků (nástavec na epilaci, problematickou pleť a anti age). Nejvíce záblesků bezpochyby využijete při epilaci. Pokud budete dodržovat doporučené intervaly ošetření a pravidelně epilovat nejběžnější partie (nohy, podpaží a oblast bikin), světelné impulzy vám vystačí na celý život. Jedná se o průměrné výpočty použitých záblesků na základě výsledků testovací skupiny žen (velikost M, výška cca 165 cm, váha cca 60 kg). V případě potřeby je možné každý jednotlivý nástavec nahradit, aniž byste museli investovat do nového přístroje.

    Průměrný počet záblesků na jednotlivé partie těla:

    • lýtko = 60-90 záblesků
    • stehno = 120-140 záblesků
    • podpaží = 5-7 záblesků
    • bikiny = 16-20 záblesků

    IPL epilace přispívá k odstranění chloupků i s kořínky

    Toužíte po hladké pokožce bez chloupků? S IPL epilátorem Concept IL5020 Perfect Skin Pro toho můžete dosáhnout v pohodlí svého domova. Využívá technologii intenzivního pulzního světla (IPL), která byla podrobena více než 15 letům klinických testů po celém světě. Tato vědecky ověřená technologie poskytuje rychlé a trvalé výsledky. Záblesky intenzivního pulzního světla s vlnovou délkou 530 nm se během epilace dostávají pod povrch pokožky, kde působí na tmavý pigment chloupků. Tento tepelný účinek přispívá k odstranění chloupků i s kořínky a zabraňuje jejich opětovnému růstu.

    Volnost pohybu díky bezdrátovému použití

    IPL epilátor IL5020 vám dává maximální volnost pohybu. Můžete ho totiž používat i bez kabelu, což oceníte zejména na cestách. Při plně nabité baterii vám epilátor poskytne až 1350 záblesků na nejnižší a až 500 záblesků na nejvyšší úrovni. Pokud se vám během ošetření vybije, stačí ho zapojit do zásuvky a můžete pokračovat dál.

    Nástavec na epilaci celého těla a 2 režimy ošetření

    Nástavec na epilaci je vhodný na odstranění chloupků z celého těla. Využít můžete dva režimy. Režim Gliss je vhodný na ošetření větších ploch, jako jsou nohy, ruce, hrudník, záda apod. Epilátor vysílá plynulé záblesky v řadě za sebou, čímž umožňuje rychlejší a plynulejší ošetření. Režim Precision je vhodný pro ošetření nejhůře dostupných a nejcitlivějších partií, jako je obličej, podpaží, oblast bikin apod. Přístroj vysílá jednorázové impulzy na základě stisknutí tlačítka pro uvolnění impulzu. V tomto režimu doporučujeme použít přídavné magnetické nástavce (tvář + bikiny), se kterými přesněji zacílíte na požadované místo.

    Nástavec na problematickou pleť

    Intenzivní pulzní světlo bývá součástí dermatologické léčby a běžně se využívá k ošetření kožních problémů. Nástavec

    Product manager:

    Zuzana INFO Němcová,  info@my-concept.cz

    Products classification

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    Aplikační plocha (cm2) 3,6
    Automatické vypnutí při nečinnosti ANO
    Displej ANO
    Hmotnost (g) 305
    Indikátor připravenosti ANO
    Mobilní aplikace ANO
    MOC masteru 2. jakosti 6607.84
    Napájení elektrická síť + baterie
    Oblast ošetření nohy, ruce, podpaží, tělo, záda, bikiny, obličej
    Počet funkcí 4
    Počet nástavců 6
    Počet režimů 2
    Počet úrovní 5
    Počet záblesků 500 000
    Pouzdro na uskladnění ANO
    Použití bez kabelu ANO
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 17,5 x 7,5 x 14
    Senzor na ochranu očí ANO
    UV dezinfekční základna NE
    UV filtr ANO

    Download