Dětská chůvička KIDO s kamerou a neomezeným dosahem nespustí vaše miminko z dohledu

03.07.2023

Dětská chůvička patří mezi základní vybavení a nepostradatelného pomocníka ve většině domácností s malými dětmi. Využijete ji od narození miminka i po několik dalších let. Stane se vaším třetím okem, které vaše dítě nikdy nespustí z dohledu.

Dodá vám i vašemu miminku pocit bezpečí a klidu

.

Videochůvička Concept KD40x0 KIDO dopřeje vašemu miminku klidný a nerušený spánek. Díky otočné kameře s nočním viděním ho budete mít neustále pod dohledem, a to ve dne v noci. Pokud se miminko probudí, citlivé senzory zvuku a pohybu vás na to neprodleně upozorní. Nemusíte ho tedy rušit častým kontrolováním a v klidu se v době jeho odpočinku můžete věnovat např. práci na zahradě, vaření nebo si dopřát příjemný večer s přáteli na terase.

A co dalšího vám dětská chůvička s kamerou KIDO přinese? Velmi fajnová je možnost obousměrné komunikace. Na dítě můžete promluvit na dálku a uklidnit ho svým hlasem, i když nejste zrovna v jeho blízkosti. Utišit ho můžete také prostřednictvím uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek nebo mu rozsvítit jemné noční světlo, které navodí pocit bezpečí. A to není vše. Chůvička vám pohlídá ideální teplotu a vlhkost v místnosti, aby vaše dítě mělo kvalitní podmínky pro spánek a připomene vám dokonce i čas krmení.

Neomezený dosah prostřednictvím mobilní aplikace

.

Dětská chůvička KD4010 je vybavená rodičovskou jednotkou, která nabízí parádní dosah až 300 m. Pro upřesnění se jedná o údaj pro přenos signálu v ideálních podmínkách ve volném prostoru. V domácnosti je tedy nutné počítat s překážkami, které reálný dosah snižují, ale i tak je tato hodnota pro potřebu domácností plně vyhovující.

.

.

.

.

Chcete-li mít svého potomka pod kontrolou doslova odkudkoliv, využijte internetového připojení a propojení chůvičky s vaším chytrým telefonem. Získáte tak neomezený dosah a zároveň možnost rodinného sdílení. Na svého vnoučka se tak může podívat např. i babička bydlící v jiném městě, tatínek ze služební cesty nebo si můžete zkontrolovat, jak to doma „funguje“, pokud jste zrovna pryč.

Ideální parťák na doma i na cesty

.

Chůvička je také ideálním parťákem na cesty. Nezabere vám téměř žádné místo a usnadní a zpříjemní chvíle vaší dovolené. A to je jeden z okamžiků, kdy chůvičku ocení nejen rodiny s miminkem, ale i zvyklé na své postýlky a v cizím prostředí se mohou bát.  S chůvičkou jim dodáte pocit bezpečí a blízkosti, protože si vás mohou jednoduše kdykoliv přivolat.

Zabezpečený systém bez rizika cizího odposlechu

.

Chůvička Concept KIDO využívá zabezpečený systém připojení, takže máte jistotu dokonalého soukromí bez možnosti cizího odposlechu.

Hlavní přednosti videochůvičky Concept KD4010 KIDO:

  • chytrá chůvička s neomezeným dosahem přes mobilní aplikací Concept Home
  • dosah 300 m s rodičovskou jednotkou (možnost bezkabelového používání)
  • zabezpečený systém připojení bez rizika cizího odposlechu
  • možnost obousměrné komunikace
  • rotační kamera s nočním viděním a přibližovacím režimem
  • detekce zvuku a pohybu
  • uklidňující noční LED osvětlení
  • uspávací režim s ukolébavkami
  • senzor teploty a vlhkosti
  • připomínka krmení
  • možnost rodinného sdílení (až 5 uživatelů)

Přečtěte si další články věnované dětské řadě KIDO:

.