Gas Cooktops

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

6 products
1 page

Items per page:

 
 

PDV7575bc Gas hob Built-in 75 cm BLACK

Plynová deska Concept PDV7575bc v designu černého skla disponuje masivními litinovými mřížkami, elektronickým zapalováním hořáků v knoflíku a bezpečnostní pojistkou proti úniku plynu.

 

PDV7460bc Gas hob Built-in BLACK

Plynová deska PDV7460bc z linie BLACK je zpracována z kvalitního tvrzeného skla a nabízí 4 varné zóny včetně WOK hořáku, masivní litinové mřížky a praktické elektronické zapalování hořáků.

 

PDV7160 Gas hob Built-in BLACK

Plynová deska Concept PDV7160 v provedení černého skla disponuje masivními litinovými mřížkami, WOK hořákem, elektronickým zapalováním hořáků v knoflíku a bezpečnostní pojistkou proti úniku plynu.

 

PDV7060 Gas hob Built-in BLACK

Plynová deska Concept PDV7060 v provedení černého tvrzeného skla disponuje masivními litinovými mřížkami, elektronickým zapalováním hořáků v knoflíku a bezpečnostní pojistkou proti úniku plynu.

 

PDV7260bc Gas hob Built-in BLACK

Plynová deska Concept PDV7260bc v provedení černého skla disponuje masivními litinovými mřížkami, elektronickým zapalováním hořáků v knoflíku a bezpečnostní pojistkou proti úniku plynu.

 

PDV7230bc Gas hob Built-in BLACK

Plynová deska dvouplotýnková Concept PDV7230bc z kvalitního tvrzeného skla nabízí 2 varné zóny, vč. WOK hořáku. Disponuje elektronickým zapalováním hořáků, masivní litinovou mřížkou a pojistkou proti úniku plynu.