Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

CK7000 Multifunctional pressure cooker 2in1

CK7000

Damaged package

<b><p>Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.</p> </b> Multifunkční tlakový hrnec 2 v 1 Concept CK7000 se dvěma poklicemi zastane práci tlakového hrnce, horkovzdušné fritézy, rýžovaru, pomalého hrnce i jogurtovače. Je vybaven 6 l nádobou, přehledným LED displejem a nabízí 16 přednastavených programů.

Producer
Electric pots
Code: ck70002jakost_1
Contact us
 

    Product details

    Multifunkční tlakový hrnec 2 v 1 Concept CK7000

    2 v 1

    16 přednastavených programů

    Rychlé a úsporné vaření

    Multifunkční a úsporný spotřebič

    Multifunkční hrnec Concept CK7000 je vybaven dvěma poklicemi, díky kterým poskytuje opravdu široké využití. Zastane práci tlakového hrnce, horkovzdušné fritézy, rýžovaru, pomalého hrnce i jogurtovače. Snadno a rychle připravíte téměř cokoliv, na co si vzpomenete - polévku, hlavní chod i sladký dezert. Vaření v tomto hrnci je navíc velice úsporné, protože pokrm připravíte za zlomek času než v běžném hrnci nebo v troubě. Např. kuřecí stehna upečete s použitím horkovzdušné poklice za méně jak polovinu času a se 70% úsporou energie než v běžné troubě.

    Tlakový hrnec

    Vaření s tlakovou poklicí nabízí 8 přednastavených programů včetně pomalého vaření, sous vide nebo funkce pro přípravu jogurtu. Vaření pod tlakem je velice rychlé, takže vám ušetří spousty času i energie. Hovězí guláš nebo poctivý vývar zvládnete v tomto hrnci uvařit do 35 minut. Potraviny si navíc zachovávají svoji přirozenou chuť a aroma a díky kratší době vaření i důležité živiny. Maso vařené v tlakovém hrnci je křehčí a šťavnatější a zelenina si více zachová svou přirozenou barvu.

    Horkovzdušná fritéza

    Hrnec je vybaven fritovacím košem na vkládání potravin a horkovzdušnou poklicí, se kterou můžete využít 8 přednastavených programů vč. funkce sušení. Horkovzdušné vaření nabízí zdravou alternativu přípravy vašich oblíbených smažených pochoutek. Díky cirkulárnímu proudění horkého vzduchu získáte bez použití oleje chutné a křupavé pokrmy, které budou rovnoměrně propečené a zároveň budou obsahovat méně kalorií, cholesterolu a tuku. Vyhnete se také nepříjemnému zápachu, který doprovází klasické smažení na oleji.

    Přehledný displej

    Multifunkční hrnec Concept CK7000 je vybaven přehledným LED displejem s dotykovým ovládáním a 16 přednastavenými programy (8 pro vaření s tlakovou poklicí, 8 pro vaření s horkovzdušnou poklicí). Je vybaven časovačem a možností regulace teploty v rozmezí 80-200 °C. Během vaření s nasazenou tlakovou poklicí můžete využít funkce odloženého začátku vaření. Po ukončení zvoleného programu se hrnec automaticky přepne do režimu Keep Warm, ve kterém bude udržovat jídlo teplé.

    Bezpečný provoz

    Hrnec je vybaven pojistkou proti přehřátí a chladnou rukojetí pro bezpečnou manipulaci. Tlaková poklice je opatřena zámkem, který se automaticky aktivuje během vaření. Díky tomu je zamezeno nechtěnému otevření natlakovaného hrnce, které by způsobilo rychlý únik páry a mohlo vést k opaření. Protiskluzové nožičky zajistí perfektní stabilitu hrnce během vaření.

    Snadná údržba

    Vnější povrch hrnce stačí po vychladnutí otřít vlhkým hadříkem. Vyjímatelná vnitřní nádoba i fritovací koš jsou opatřeny nepřilnavým povrchem, takže se na ně vařené jídlo nepřichytává. Můžete je omýt v jarové vodě nebo vložit do myčky nádobí.


    Technické parametry:

    • Multifunkční kuchyňský pomocník
    • Horkovzdušná technologie (úspornější než klasické smažení na pánvi)
    • Objem nádoby: 6 l
    • Přehledný LED displej s dotykovým ovládáním
    • 16 přednastavených programů včetně funkce pomalého vaření: 8 pro vaření pomocí horkovzduchu (kuře, stejk, ryba, dezert, křídla, hranolky, sušení, manuál) + 8 pro vaření v tlakovém hrnci (rýže, luštěniny, polévka, masová směs, pomalé vaření, jogurt, sous vide, kaše)
    • Nastavitelná regulace teploty: 80-200 °C
    • Časovač
    • Fritovací koš je opatřen nepřilnavým povrchem a lze mýt v myčce
    • Bezpečnostní pojistka proti přehřátí
    • Protiskluzové nožičky
    • Chladná rukojeť
    • Napětí: 220-240 V
    • Příkon: 1 500 W
    • Tlak: 0-70 kPa

    Příslušenství:

    • Lžíce na rýži
    • Odměrka

    Product manager:

    Markéta INFO Petruželková,  info@my-concept.cz

    Products classification

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    Automatické vypnutí ANO
    Barva Nerez/černá
    Časovač YES
    Délka přívodního kabelu (cm) 105
    Děrovaná naběračka NE
    Dotykový panel ANO
    Fondue set vidliček (ks) NE
    Forma na bábovku NE
    Fritovací koš ANO
    Hloubka (cm) 30,5
    Hmotnost (kg) 7,8
    Horkovzdušná technologie ANO
    Jogurtovač ANO
    Lžíce na rýži ANO
    MOC masteru 2. jakosti 3302.06
    Mřížka NE
    Nepřilnavý povrch nádoby ANO
    Objem (l) 6
    Odměrka ANO
    Parní hrnec ANO
    Počet přednastavených programů 16
    Pojistka proti přehřátí YES
    Poklice 2
    Pomalý hrnec ANO
    Protiskluzové nožičky ANO
    Příkon (W) 1000,1500
    Regulace teploty (od-do °C) 80-200
    Rýžovar ANO
    Šířka (cm) 35,5
    Tlakový hrnec ANO
    Výška (cm) 34/38,2
    Zavařovací hrnec ANO