Kitchen Taps

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

22 products
2 pages

Items per page:

 
 

BDG5327bc Sink granite tap BLACK

Dřezová baterie Concept BDG5327bc vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

 

BDC7547 Sink tap with hose chrom

Dřezová baterie Concept BDC7547 s flexibilní silikonovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

 

BDC5327 Sink tap chrom

Dřezová baterie Concept BDC5327 vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

 

BDG4527bc Sink granite tap with shower hose granite BLACK

Dřezová baterie Concept BDG4527bc s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

 

BDG4527be Sink granite tap with shower hose granite BEIGE

Dřezová baterie Concept BDG4527be s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

 

BDG4527dg Sink granite tap with shower hose granite DARK GREY

Dřezová baterie Concept BDG4527dg s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

 

BDG4527wh Sink granite tap with shower hose granite WHITE

Dřezová baterie Concept BDG4527wh s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

 

BDG4327ds Sink granite tap TITANIA

Dřezová baterie Concept BDG4327ds Titania je zpracovaná v elegantním designu tmavého nerezu. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG6529bc Sink granite tap granit BLACK

Dřezová baterie Concept BDG6529bc vyniká minimalistickým zpracováním a čistou liniií do tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG4327dg Sink granite tap DARK GREY

Dřezová baterie Concept BDG4327dg je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG4327bc Sink granite tap BLACK

Dřezová baterie Concept BDG4327bc je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG4327wh Sink granite tap WHITE

Dřezová baterie Concept BDG4327wh je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG4327be Sink granite tap BEIGE

Dřezová baterie Concept BDG4327be je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDC6529 Sink tap chrom

Dřezová baterie Concept BDC6529 vyniká minimalistickým zpracováním a čistou liniií do tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG3334bc Sink granite tap BLACK

Dřezová baterie Concept BDG3334bc vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG3334wh Sink granite tap WHITE

Dřezová baterie Concept BDG3334wh vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG3334be Sink granite tap BEIGE

Dřezová baterie Concept BDG3334be vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG3334dg Sink granite tap DARK GREY

Dřezová baterie Concept BDG3334dg vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDC4327 Sink tap chrom

Dřezová baterie Concept BDC4327 je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

 

BDG4227bc Sink granite tap BLACK

Dřezová baterie Concept BDG4227bc vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.