Granite Sinks

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

25 products
2 pages

Items per page:

 
 

DG15L60bc Granite sink with draining board Linea BLACK

Granitový dřez s prostorným odkapem LINEA Concept DG15L60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG15L60dg Granite sink with draining board Linea DARK GREY

Granitový dřez s prostorným odkapem LINEA Concept DG15L60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10L60bc Granite sink with draining board Linea BLACK

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG10L60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG05L60bc Granite sink with draining board Linea BLACK

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG05L60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10L60dg Granite sink with draining board Linea DARK GREY

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG10L60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG205C60bc Granite sink with bowl and draining board Cubis BLACK

Granitový dřez s odkapem a druhou vaničkou CUBIS Concept DG205C60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG05L60dg Granite sink with draining board Linea DARK GREY

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG05L60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10C45bc Granite sink with draining board Cubis BLACK

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10C45wh Granite sink with draining board Cubis WHITE

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10C45be Granite sink with draining board Cubis BEIGE

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45be vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10C45dg Granite sink with draining board Cubis DARK GREY

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG205C60dg Granite sink with bowl and draining board Cubis DARK GREY

Granitový dřez s odkapem a druhou vaničkou CUBIS Concept DG205C60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG205C60wh Granite sink with bowl and draining board Cubis WHITE

Granitový dřez s odkapem a druhou vaničkou CUBIS Concept DG205C60wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10N50wh Granite sink with draining board Nobles WHITE

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10N50bc Granite sink with draining board Nobles BLACK

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10N50be Granite sink with draining board Nobles BEIGE

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50be vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG10N50dg Granite sink with draining board Nobles DARK GREY

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG05C45bc Granite sink with draining board Cubis BLACK

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG05C45bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG05C45wh Granite sink with draining board Cubis WHITE

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG05C45wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

 

DG05C45be Granite sink with draining board Cubis BEIGE

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG05C45be vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.