Sale

Sale

Detailed searching

Price

EUR
EUR

Order by

up down

Parameter filter

16 products
1 page

Items per page:

 
 

KTV4544 Combined oven SINFONIA

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Pokud řešíte každé místo v kuchyni, vestavná kombinovaná trouba Concept KTV4544, která zastane funkci mikrovlnné i horkovzdušné trouby, bude tou pravou volbou. Nabízí objem 44 l a široké příslušenství.

Damaged package

IDV5660wh Induction hob flexi 60 cm WHITE

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Indukční deska Concept IDV5660wh v designu bílého skla nabízí rychlé a úsporné vaření, 2 prostorné flexi zóny, intuitivní dotykové ovládání se sliderem a možnost zabudování do roviny s pracovní deskou.

Damaged package

MTV6925wh Built-in microwave oven 25 l WHITE

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925wh z designové linie White nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

Damaged package

MNV6760 Dishwasher 60 cm

Zboží má viditelné známky poškození, může být použité, jemně znečištěné a může mít větší výrobní vady, které nemají vliv na funkci spotřebiče. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Platí záruka 1 rok. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Plně integrovaná vestavná myčka nádobí Concept MNV6760 je díky svému kompaktnímu rozměru ideální volbou do malých kuchyní. Nabízí 6 programů, možnost odloženého startu a pojme 6 sad nádobí.

Damaged

F

OZ4022 Warm drawer 22L SINFONIA

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Ohřevnou zásuvku Concept OZ4022 perfektně sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Sinfonia. Disponuje objemem 22 l, možností regulace teploty, teleskopickými pojezdy a 3 přednastavitelnými funkcemi - ohřev hrníčků, talířů a jídla.

Damaged package

MTV6925wh Built-in microwave oven 25 l WHITE

Zboží má viditelné známky poškození, může být použité, jemně znečištěné a může mít větší výrobní vady, které nemají vliv na funkci spotřebiče. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Platí záruka 1 rok. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925wh z designové linie White nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

Damaged

OPK4690 Built-in chimney hood SINFONIA

Zboží má kosmetické vady jako jsou škrábance, rýhy a drobné promáčkliny, které nemají vliv na funkci. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Zboží je 100% v pořádku a nepoužívané. Platí zákonná záruka 2 roky. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Odsavač par komínový 90 cm Concept OPK4690 z designové linie SINFONIA nabízí extra odtah 800 m3/h. Disponuje dotykovým ovládáním, úsporným LED osvětlením a možností odtahu i recirkulace.

Damaged

OPK5160wh Built-in chimney hood WHITE

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Komínová digestoř Concept OPK5160wh v designu bílého skla disponuje maximálním výkonem 550 m3/h. Nabízí možnost nastavení výšky, recirkulaci, 3 stupně odtahu a úsporné LED osvětlení.

Damaged package

DG10N50dg Granite sink with draining board Nobles DARK GREY

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

Damaged package

OPV3760bc Pullout hood BLACK

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Výsuvný odsavač par Concept OPV3760bc z designové linie Black nabízí výkon 350 m3/h a 3 stupně rychlosti odvětrávání. Disponuje 2 kovovými filtry proti mastnostám, možností recirkulace a úsporným LED osvětlením.

Damaged package

OPV3860 Pullout hood SINFONIA

Zboží má kosmetické vady jako jsou škrábance, rýhy a drobné promáčkliny, které nemají vliv na funkci. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Zboží je 100% v pořádku a nepoužívané. Platí zákonná záruka 2 roky. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Vestavný výsuvný odsavač par Concept OPV3860 je součástí designové linie Sinfonia a vyniká výkonem 517 m3/h. Nabízí 3 stupně odtahu, možnost recirkulace, dotykové ovládání a úsporné LED osvětlení.

Damaged

OPP2060wh Integrated hood

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Odsavač par podstavný Concept OPP2060wh v bílém provedení nabízí výkon 175 m3/h. Disponuje 3 stupni odtahu a možností odtahu (horní, zadní, boční, levý, pravý) nebo recirkulace.

Damaged package

OPP2260 Integrated hood

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu, s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Odsavač par podstavný Concept OPP2260 v nerezovém provedení nabízí výkon 232 m3/h. Disponuje 3 stupni odtahu, možností recirkulace a úsporným LED osvětlením.

Damaged package

OPV3560bc Pullout hood BLACK

Zboží má kosmetické vady jako jsou škrábance, rýhy a drobné promáčkliny, které nemají vliv na funkci. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Zboží je 100% v pořádku a nepoužívané. Platí zákonná záruka 2 roky. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Výsuvný odsavač par Concept OPV3560bc z designové linie Black nabízí výkon 300 m3/h. Disponuje 2 stupni odtahu, možností recirkulace a úsporným LED osvětlením.

Damaged

OPV3560wh Pullout hood WHITE

Zboží má viditelné známky poškození, může být použité, jemně znečištěné a může mít větší výrobní vady, které nemají vliv na funkci spotřebiče. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Platí záruka 1 rok. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Výsuvný odsavač par Concept OPV3560wh z designové linie White nabízí výkon 300 m3/h. Disponuje 2 stupni odtahu, možností recirkulace a úsporným LED osvětlením.

Damaged

OPP2260 Integrated hood

Zboží má viditelné známky poškození, může být použité, jemně znečištěné a může mít větší výrobní vady, které nemají vliv na funkci spotřebiče. Konkrétní defekty jsou k náhledu ve fotogalerii. Platí záruka 1 rok. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Odsavač par podstavný Concept OPP2260 v nerezovém provedení nabízí výkon 232 m3/h. Disponuje 3 stupni odtahu, možností recirkulace a úsporným LED osvětlením.

Damaged