Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VR3205 Robotic vacuum cleaner with mop 3 in 1 PERFECT CLEAN Laser UVC Y-wash

<b><p>Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.</p> </b> Robotický vysavač s mopem 3 v 1 Concept VR3205 Perfect Clean je vybaven vyspělou laserovou navigací pro přesné plánování úklidu a UVC sterilizačním režimem. Vyniká vysokou sací silou, extrémní výdrží a nejefektivnějším způsobem vytírání Y-wash. Disponuje vysokokapacitní Li-Ion baterií s výdrží až 250 min. na jedno nabití.

Producer
Vacuum cleaners
Code: vr32052jakost_1
Contact us
  Video

    Product details

    Robotický vysavač s mopem Laser UVC Y-wash 3 v 1 Concept VR3205 PERFECT CLEAN

    EXTRA výkon

    Vysává a vytírá

    UVC sterilizační režim

    Laserová navigace zajistí dokonalou orientaci a rychlejší úklid

    Robotický vysavač Concept VR3205 je vybaven vyspělou laserovou navigací LaserTec 2.0, která podrobně naskenuje vaši domácnost a vytvoří přesnou mapu pro plánování úklidu. Výsledkem je, že se robot s maximální přesností orientuje v prostoru, nepřejíždí opakovaně již uklizená místa, a tím zkracuje dobu úklidu. Perfektně si poradí se všemi podlahovými krytinami i s členitými prostory. Díky velkým kolům a silnému motoru překoná dveřní prahy a jiné překážky do výše až 1,8 cm. Po dokončení úklidu se automaticky vrátí do nabíjecí stanice.

    Y-WASH: nejefektivnější způsob vytírání

    Y-wash představuje vysoce efektivní způsob vytírání. V tomto režimu se robot pohybuje v „Y“ trajektorii, během které každý kousek podlahy projede opakovaně a díky tomu účinně odstraňuje zaschlé skvrny, špínu a ostatní nečistoty. *

    UVC sterilizační režim pro hygienicky čistou domácnost

    Robotický vysavač VR3205 je vybaven UVC sterilizační LED technologií, která dosahuje až 3x delší životnosti oproti běžně používaným výbojkám. Ovládat ji můžete přes mobilní aplikaci a výhradně s nasazeným prachovým zásobníkem. Během režimu sterilizace vysavač vypne sání, zmenší rychlost pohybu na poloviční výkon a zároveň sníží otáčky hlavního kartáče i bočních kartáčků. UVC světlo můžete aktivovat také během standardního úklidu. Díky této technologii vysavač vysílá ultrafialové záření typu C, které narušuje buněčnou strukturu DNA bakterií, virů, plísní a dalších mikrobů, a tím brání jejich dalšímu množení. Běžně se využívá např. k dezinfekci vody, vzduchu nebo v potravinářském a farmaceutickém průmyslu. S tímto vysavačem budete mít jistotu dokonalé čistoty bez nutnosti použití chemických prostředků.

    Zbaví vás virů a bakterií

    Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? VR3205 je další z řady pomocníků, kteří vám pomohou s bojem proti virům a bakteriím. Jednoduše přidejte do zásobníku na vodu vhodný desinfekční prostředek a vypusťte robota vytírat. Vaše podlahy budou dokonale čisté a desinfikované.

    Vysává a vytírá

    Robotický vysavač 2 v 1 je vybaven dvěma zásobníky, díky kterým si lehce poradí se suchým i mokrým úklidem. První zásobník s kapacitou 600 ml slouží pro klasický úklid na sucho. Nasadíte-li druhý zásobník 2 v 1, můžete vysávat i vytírat najednou. Kombinuje totiž klasickou nádobu na prach s elektronicky řízeným zásobníkem na vodu, takže v rekordním čase docílíte dvou úklidů najednou. Průtok vody můžete pomocí aplikace nastavit na nízkou, standardní nebo vysokou úroveň podle míry znečištění. Zásobník na vytírání je osazen textilií z mikrovlákna, která na sebe váže nečistoty a během úklidu podlahu také vyleští. Textilii lze lehce sundat a vyprat v pračce.

    Mluví česky

    Rádi byste si koupili robotický vysavač, ale máte strach, že mu nebudete rozumět? S robotickým vysavačem Concept VR3205 se to nestane. Tento skvělý pomocník pro každodenní úklid mluví hned v 5 jazycích: česky, slovensky, anglicky, polsky a maďarsky.

    Product manager:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Products classification

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    CARPET turbo ANO
    Dálkový ovladač ANO
    Doba nabíjení (h) 240
    Doba provozu (min) až 250
    Hlučnost (dB) 60-70
    Hmotnost netto (kg) 3,1
    Kartáč na koberce ANO
    Kartáč na tvrdé podlahy ANO
    Kartáč na zvířecí chlupy NE
    Lokální TURBO úklid ANO
    Lokální úklid ANO
    Mapa Virtuální
    MOC masteru 2. jakosti 8250.74
    Navigace Laser SLAM
    Objem nádoby na prach (ml) 0.6
    Objem nádoby na vodu (ml) 0.3
    Obvodový úklid v rámci ostatních úklidů
    Plánování úklidu YES
    Pokračování v úklidu ANO
    Příkon (W) 50
    ROOMPLAN ANO
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 10 x 35 x 35
    Sací síla (Pa) 3,3
    Senzory proti nárazu YES
    Senzory proti pádu a nárazu YES
    Tichý režim ANO
    TOF senzor ANO
    Typ baterie Li-Ion 14,4 V 5200 mAh
    Typ filtru HEPA (3 stupně)
    Typ motoru BLDC
    Virtuální zeď v aplikaci
    Vytírání ANO (Y-Wash 3.0)
    Wi-Fi frekvence (GHz) 2,4 GHz
    Zásobník 2v1 (prach + voda) ANO
    Zónový úklid ANO

    Video