Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VR3000 Robotic vacuum cleaner with mop 2 in 1 REAL FORCE

Robotický vysavač VR3000 vyniká nízkou výškou pouhých 7,5 cm. S gyroskopickou navigací umí vysávat i vytírat. S použitím desinfekce zbaví vaše podlahy virů a bakterií. Je tichý, vydrží až 150 min. a disponuje parádní sací silou.

Producer
Vacuum cleaners
Code: vr3000
Contact us
  Video

    Product details

    Robotický vysavač a mop 2v1 Concept VR3000

    Vysává a vytírá

    Gyroskopická navigace

    Aplikace zdarma

    NEBOJÍ SE NIČEHO

    Nic ho nezastaví. Poradí si s každým povrchem, výjimkou není ani koberec s dlouhým chlupem až 1,5 cm. Vysaje, ale taky i vytře. Je tak tichý, že vás svým úklidem rozhodně nebude rušit. Pro vysávání nasadíte extra velkou nádobku o objemu 600 ml. V těle robota je široký středový turbo kartáč, který uklidí nejen chlupy, ale i jemný prach. Spolu s bočními kartáčky perfektně vysaje i rohy místnosti. Pokud se rozhodnete vytírat, jednoduše vyměníte prachovou nádobu za nádobu na vodu, která má objem velký 370 ml a nasadíte textilii na vytírání. Robot si vodu při vytírání automaticky dávkuje. Textilii můžete prát v pračce, a pokud se vám textilie nebo kartáčky opotřebují, náhradní máte v balení zdarma.

    DOKONALE UKLIZENO

    Gyroskopická navigace s mapovací funkcí zajistí dokonalý úklid. Dosahuje až 98% pokrytí uklizených podlah. Zajišťuje výbornou orientaci v prostoru a tím zkracuje dobu úklidu, zároveň zabraňuje opakovaným přejezdům stejného místa. Přes aplikaci můžete kontrolovat, kde zrovna robot uklízí.

    NÍZKÁ VÝŠKA 7,5 CM

    Velkou předností robotického vysavače VR3000 je jeho nízká výška pouhých 7,5 cm, se kterou se pohodlně dostane prakticky kamkoliv. Bez problémů si poradí s úklidem pod nábytkem, pod postelí a v dalších hůře přístupných místech.

    OVLÁDNETE HO

    Robotického vysavače je možné ovládat přes aplikaci We Back, která je zdarma dostupná pro iOS a Android. Vyslat do služby ho můžete kdykoliv a odkudkoliv, stačí zvolit program, který potřebujete. Přes domácího asistenta Alexu nebo Google Home můžete vysavač ovládat i hlasem. A pokud nejste fanoušci aplikací nebo nemáte chytrý telefon, můžete ho ovládat pouze přes tlačítko nebo dálkový ovladač.

    VÝKONNÝ BLDC MOTOR

    Parádní sací výkon je zásluhou hlavně BLDC motoru. Jedná se o nově používaný digitální bezkartáčový stejnosměrný motor, který má řadu výhod. Zmíněný motor je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory.

    ECO-friendly

    Tento chytrý spotřebič můžeme řadit do skupiny eko-friendly, jelikož sám rozpozná, kdy je uklizeno a automaticky se přepne do pohotovostního režimu, než mu dáte další úkol. Šetří tak svou Li-Ion baterii a prodlužuje její životnost.

    5 REŽIMŮ ÚKLIDU

    Můžete si vybrat až z 5 režimů úklidu nebo naplánovat odložený úklid. U režimu TURBO předvede svůj ohromující sací výkon. AUTO SMART efektivně a systematicky v liniích uklidí celý prostor. Obvodový režim zajistí úklid podél zdi a bodový režim uklidí v kruzích pouze tam, kde zrovna potřebujete. Nakonec nechybí ani rychlý 30 minutový úklid.

    CHYTŘEJŠÍ NEŽ VYPADÁ

    Nemusíte se bát robota vypustit do blízkosti schodů nebo jiných překážek. Zvládne přejet překážku vysokou až 1,5 cm, takže nemusíte mít obavy, že nepřejede práh mezi místnostmi. Má funkci proti nárazu i proti pádu ze schodů. Pokud se vybije, automaticky si najde nabíjecí stanici, kde se sám dobije a vyčká do dalšího úklidu.

    EXTRÉMNÍ VÝDRŽ

    Vydrží uklízet až 150 minut a díky extra velkým zásobníkům vás během úklidu nemusí trápit vysýpání prachu, či dolívání vody. K provozu nejsou potřeba žádné sáčky, zastupuje je třístupňová filtrace s HEPA filtrem, která zachytí prach, roztoče a další alergeny.

    VIRTUÁLNÍ ZEĎ

    Součástí vybavení je magnetický pásek, který slouží jako virtuální zeď. Využijete ho pro plochy, které nechcete uklízet. Můžete s ním rozdělit místnost, nebo vyhradit část ve velkém prostoru. Pokud máte spojený obývák s kuchyní, pásek určitě využijete. Potřebujete vytřít pouze kuchyň? Žádný problém, mezi obývák a kuchyň dáte magnetický pásek a můžete vytírat.

    MODERNÍ DESIGN

    Nemusíte se stydět mít robotický vysavač kdekoliv po bytě. Jeho elegantní černá barva a tvrzené sklo vám rozhodně nenaruší vzhled domácnosti, naopak bude působit jako designový prvek.

    Objevte sílu čistoty

    Real Force je spojení extrémního výkonu a moderních technických vychytávek. Veškeré kousky z této řady jsou TOP ve své kategorii a nemají téměř žádnou konkurenci. Nechte se oslnit jejich silou a dokonalou čistotou. Výsledkem bude perfektně uklizená domácnost.

    Šimon - odborník na robotické vysavače

    Koupili jste si nový robotický vysavač a nevíte si rady s jeho obsluhou? Nebo už robota vlastníte a potřebujete jen s něčím poradit? Obraťte se na našeho odborníka Šimona, který vám rád poradí s jakýmkoliv dotazem ohledně robotických vysavačů Concept. Šimon Bačkovský, odborník na robotické vysavače Concept: sbackovsky@my-concept.cz.

    <

    Jak vybrat robotický vysavač?

    Robotický vysavač představuje skvělého pomocníka, který vám dokáže ušetřit spousty času. Každá domácnost je však jiná a také nároky jejich majitelů jsou rozdílné. Jak tedy vybrat ten správný model, který bude svými parametry vyhovovat právě vám? To se dozvíte v našem videu.

    Technické parametry:

    • Gyroskopická navigace
    • BLDC motor
    • Provozní doba: 150 min
    • Sací síla: 1 800 Pa
    • Nízká výška pouhých 7,5 cm
    • Hlučnost: 55 dB
    • Vytírání – elektronicky řízené dávkování vody
    • Li-Ion akumulátor 14,4 V
    • Funkce proti nárazu, proti pádu ze schodů
    • Automatické dobíjení
    • Dálkový ovladač
    • Plánování úklidu
    • Módy: Auto Smart, Obvodový, Kruhový (1 m²), 30 min. úklid, TURBO
    • Pro všechny typy podlah
    • Zásobník na prach: 600 ml
    • Filtr: 3stupňová filtrace s HEPA 13
    • Ovládání přes domácího asistenta Alexa/Google Home
    • Mobilní aplikace
    • Barva: Černá
    • Rozměry: 7,5 x 33 cm

    Příslušenství:

    • 2x boční kartáč + 2x náhradní
    • 1x textilie na vytírání + 1x náhradní
    • 1x zásobník na vodu
    • 2x náhradní filtr
    • virtuální zeď (magnetický pásek)
    • štětec na čištění
    • dálkový ovladač
    • nabíjecí stanice
    • 2x AAA baterie v balení

    Product manager:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    CARPET turbo NE
    Dálkový ovladač ANO
    Doba nabíjení (h) 240
    Doba provozu (min) až 150
    Hlučnost (dB) 55-60 dB
    Kartáč na koberce ANO
    Kartáč na tvrdé podlahy NE
    Kartáč na zvířecí chlupy NE
    Lokální TURBO úklid ANO
    Lokální úklid NE
    Mapa Virtuální
    Navigace Gyroskopická
    Objem nádoby na prach (ml) 0.6
    Objem nádoby na vodu (ml) 0.37
    Obvodový úklid ANO
    Ovládání hlasem YES
    Plánování úklidu YES
    Pokračování v úklidu NE
    ROOMPLAN NE
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 7,5 x 33 x 33
    Sací síla (Pa) 1.8
    Senzory proti nárazu YES
    Senzory proti pádu a nárazu YES
    Tichý režim NE
    TOF senzor NE
    Typ baterie Li-Ion 14,4 V, 5200 mAh
    Typ filtru HEPA (3 stupně)
    Typ motoru BLDC
    Virtuální zeď ANO - magnetický pásek
    Vytírání ANO
    Wi-Fi frekvence (GHz) 2,4 GHz
    Zásobník 2v1 (prach + voda) ANO
    Zónový úklid NE

    Video