LA6683ds American fridge with water dispenser TITANIA

LA6683ds
 

E

Americká lednice typu French door Concept LA6683ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

Producer
Coolings
Code: la6683ds
Contact us

    Product details

    Americká lednice s dávkovačem vody Concept LA6683ds TITANIA

    Total NO FROST

    Fresh zóna

    Dávkovač vody

    Czechdesign doporučuje

    Designová linie Titania, zaujala natolik, že si vysloužila ocenění od společnosti Czechdesign. Tato organizace, věnující se již několik let popularizaci českého designu, vyzdvihla moderní vzhled a funkční design jednotlivých produktů. Linii Titania doporučila jako designově sladěnou a vhodnou k docílení harmonické kuchyně. Pro nás je to impuls, že jdeme správným směrem. Těší nás, že můžeme k našim spotřebičům přidat štítek Czechdesign doporučuje.

    French door – chlouba velké kuchyně

    Lednice LA6683ds typu French door vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, velkým objemem, atraktivním designem a moderním zpracováním. Dvoudveřová chladnička a mraznička se 2 samostatnými šuplíky jsou zárukou toho, že spotřebič zbytečně „nevětrá“. K výkyvu teplot dochází pouze v té části, která je aktuálně otevřená, a proto lednice nemusí tak často dochlazovat na ideální teplotu. Výsledkem je celková úspora energie i peněz.

    Total NO FROST – stop odmrazování

    S funkcí Total No Frost už nebudete muset řešit námrazu uvnitř celého spotřebiče. Díky rovnoměrnému šíření suchého vzduchu nevzniká v lednici vlhkost, takže nedochází k tvorbě námrazy, a tudíž není lednici nutné odmrazovat. Dva nezávislé chladící okruhy snižují ovlivňování teplot uvnitř spotřebiče a míchání pachů mezi jednotlivými prostory. Total No Frost zrychluje proces zmrazování potravin a tím přispívá k zachování jejich nutričních hodnot po rozmrazení. A v neposlední řadě vede i ke značným úsporám elektrické energie, čímž šetří vaše peníze.

    Dávkovač vody

    Díky zabudovanému dávkovači na vodu si můžete čepovat svěží vodu bez nutnosti připojení k vodovodnímu řadu. Ve dveřích chladničky se nachází zásobník o objemu 2 l, který zabírá minimum místa a nesnižuje její užitný objem.

    Fresh zóna

    Fresh zóna je prostor ve spodní části lednice, který se vyznačuje nižší teplotou a optimální vlhkostí, která je řízena vlhkostním ochranným filmem a speciálním těsněním. Díky tomu dochází až k 2násobnému prodloužení skladovací doby a až 3násobnému prodloužení čerstvosti uložených potravin.

    Maximum místa - objem 506 l

    Lednice LA6683ds nabízí obrovský vnitřní prostor o objemu 506 l, takže uspokojí každou velkou rodinu i náročnou klientelu. Dvoudveřová chladnička disponuje kapacitou 323 l a mrazák o objemu 183 l tvoří dvě samostatné prostorné zásuvky.

    Invertorový kompresor

    Hlavní výhodou invertorového kompresoru je jeho nízká hlučnost, vyšší efektivita chlazení a delší životnost. Invertorový kompresor se přizpůsobuje okamžitým potřebám pro chlazení a efektivně hospodaří s energií. Pomáhá také zachovat v lednici stabilnější teplotu, čímž nedochází k přemíře chlazení. Kompresor s digitálním převodníkem má nižší spotřebu než běžné kompresory, takže aktivně snižuje vaše účty za elektřinu.

    Metal cooling

    Zadní stěna lednice je vyrobena ze speciálního metalického materiálu, který posiluje chladící schopnosti lednice tím, že dokáže pojmout mnohem více chladu. Zabraňuje úniku chladného vzduchu a urychluje obnovení optimální teploty při častém otevírání dveří. Výsledkem je stabilní teplota uvnitř lednice, která prodlužuje čerstvost uložených potravin.

    Super FREEZE

    Funkce Super FREEZE zrychluje zmrazení nově vložených potravin. Současně chrání uložené potraviny před rozmrazením v okamžiku, kdy máte mrazničku otevřenou.

    Super COOL

    Funkce Super COOL slouží pro rychlé zchlazení čerstvě vložených potravin. Oceníte ji v momentě, kdy máte lednici delší dobu otevřenou, např. při vkládání velkého nákupu. Nové potraviny rychle zchladí a současně zabrání nežádoucímu ohřevu vnitřního obsahu.

    Velké LED osvětlení

    Díky LED osvětlení, které je umístěno na horní stěně lednice, budete mít dokonalý přehled nad vašimi potravinami. LED osvětlení je velmi úsporné a vyznačuje se dlouhou životností. Vlastním zdrojem světla je opatřen také mrazák.

    Dotykové ovládání

    Lednice LA6683ds je vybavena moderním ovládacím panelem s přehledným, bíle podsvíceným displejem a dotykovým ovládáním. Jednoduše tak můžete kontrolovat, popř. upravovat aktuální teplotu v chladničce i mrazničce a nastavovat další užitečné funkce, které lednice nabízí.

    Dokonalý přehled

    Obě zásuvky mrazáku jsou vybaveny integrovanými šuplíky pro ukládání drobných potravin. Celý prostor je tak lépe rozčleněn pro vaše přehlednější skladování. Výhodou vnitřních přihrádek je, že jsou opatřeny samostatnými pojezdy. Pokud potřebujete manipulovat v prostoru hlavního boxu, vnitřní přihrádku jednoduše zasunete, takže vám při práci nijak nepřekáží.

    Alarm nedovřených dveří

    Stává se vám, že občas zapomenete zavřít dveře ledničky, čímž dochází k znehodnocení uložených potravin a zároveň k vyšší spotřebě elektrické energie? Díky alarmu nedovřených dveří můžete zůstat v klidu. V případě, že lednici necháte delší dobu otevřenou, spustí se zvukový signál, který se automaticky vypne vždy, když ledničku nebo šuplíky opět zavřete.

    Tmavý nerez

    Luxusní vzhled americké lednice z řady TITANIA podtrhne moderní zpracování v designu tmavého nerezu. Díky jednoduchému a čistému provedení se tento model stane krásnou dominantou vaší kuchyně. Lednice LA6683ds je praktická také na údržbu, protože speciální nerezová úprava nezanechává otisky prstů, takže vaše lednice bude stále jako nová.

    Technické parametry:

    • Designová linie TITANIA
    • Total NO FROST
    • Celkový užitný objem: 506 l
    • Užitný objem chladnička: 323 l
    • Užitný objem mraznička: 183 l
    • Fresh zóna
    • Super FREEZE
    • Super COOL
    • Metal cooling
    • Dávkovač vody
    • Invertorový kompresor
    • Energetická třída: E
    • Povrch dveří – tmavý NEREZ
    • Boky lednice - černé
    • Spotřeba 0,88 kWh/den, 304 kWh/rok
    • Displej – bílý
    • Dotykové ovládání
    • Alarm nedovřených dveří
    • Hlučnost: 41 dB
    • Akumulační doba mrazničky: 10 hod
    • Mrazící kapacita: 10 kg/den
    • Vnitřní LED osvětlení – chladnička, mrazák
    • Počet kompresorů: 1
    • Klimatická třída: SN /T

    Detailní popis:

    • Výška: 1830 mm
    • Šířka: 836 mm
    • Hloubka: 706 mm
    • Netto hmotnost: 94 kg
    • Napětí: 220–240 V~50 Hz
    • Příkon: 110 W
    • Lednice je včetně připojovacího kabelu

    Product manager:

    Martin INFO Kurc,  info@my-concept.cz

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    Akumulační doba mrazáku (h) 10
    Alarm otevřených dveří ANO
    Automatické odmrazování ANO
    Barva titan
    Celkový objem (l) 506
    Dávkovač vody ANO
    Designová linie Titania
    Digitální ovládání teploty ANO
    Displej YES
    Dotykové ovládání YES
    Energetická třída E
    FRESH zóna ANO
    Funkce SMART NO
    Hloubka (mm) 706
    Hlučnost (dB) 41
    Hmotnost (kg) 94
    Klimatická třída SN / T
    Metal cooling ANO
    Mrazící kapacita (kg/24 hod.) 10
    Nabíhání dveří ANO
    Objem lednice (l) 383
    Objem mrazáku (l) 183
    Ovládání digitální
    PLASMA sterilizátor NO
    Počet chladicích okruhů 1
    Počet polic v lednici 3
    Počet přihrádek mrazáku 4
    Povrch dveří Nerez
    Prázdninový režim YES
    Připojení NO
    Připojení k vodovodu NO
    Roční spotřeba energie (kWh) 304
    Směr otevírání dveří Panty vlevo i vpravo
    SUPER chlazení ANO
    SUPER mražení ANO
    Šířka (mm) 836
    Typ Americká
    Typ kompresoru Invertorový
    Umístění free standing
    Umístění mrazáku 2 šuplíky
    Variabilní zóna NO
    Výrobník ledu NO
    Výška (mm) 1830
    Změna otevírání dveří NO